Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Meeke a Sordo sa už tešia na Fínsko

Friday, 22. 07. 2011 - 19:36, Katarína Ďurecová   

Meeke a Sordo sa už tešia na Fínsko

Na Rally Sardínie obsadil Dani Sordo vynikajúce šieste miesto. Jeho tímový kolega Kris Meeke rally síce kvôli technickému problému nedokončil, ale svoju rýchlosť a konkurencieschopnosť Mini dokázal tým, že v niektorých rýchlostných skúškach sa dokázal zaradiť medzi top 3 najrýchlejších jazdcov. Teraz jazdcov továrneho tímu Mini čaká ich druhá rally v tejto sezóne - Rally Finland.

Kris Meeke síce v prvý deň testu na túto rally auto rozbil, i tak ale dokázali on a Dani Sordo počas ďalších dní natestovať okolo 750 kilometrov. „Pocity sú dobré. To, čo sa mi stalo v prvý deň testov, bola len maličkosť, ale vo Fínsku vás to prebudí, pripomenie vám to, že to miesto vám nedá nič zadarmo. Musím povedať, že to čo sa stalo pre nás bola veľká smola, ale potom už test prebiehal dobre a som s ním veľmi spokojný. Auto išlo skutočne veľmi dobre a ja a Dani máme za sebou veľa dobrých kilometrov a na Fínsko sme veľmi dobre pripravení", optimisticky hovorí Kris Meeke, ktorý kvôli poškodeniu svojho Mini na už spomínanej havárii na teste musel odvolať svoj štart na Rally Estonia.

Radek Vojtěchovský;img-0866.jpg

Dani Sordo k vyjadreniu Krisa Meeka dodáva: „Auto sa počas testu riadilo skutočne dobre. Na týchto cestách sa jazdí ľahko - nastavenie šasi je veľmi dobré a auto máme skutočne dobre vyvážené. Vo Fínsku pretekám rád, je to veľká zábava - a taktiež bude úžasné, že konečne budeme štartovať na našom druhom podujatí."

Dani Sordo vo Fínsku štartoval dokopy šesťkrát, Kris Meeke o jeden krát menej. Sordov najlepší výsledok je štvrté miesto, na ktorom skončil niekoľkokrát, Kris Meeke naopak dokázal túto rally dokončiť iba raz - ešte počas jeho čias v JWRC, kedy skončil 39-ty celkovo.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri