Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

McLaren sa lúči s Vandoornom a potvrdil Norrisa!

Monday, 03. 09. 2018 - 16:18, Ľuboš Kašický   

McLaren sa lúči s Vandoornom a potvrdil Norrisa!

Britský tím McLaren dnes „žhaví drát". Najprv oficiálne ohlásil, že z tímu odchádza Stoffel Vandoorne a o hodinu neskôr už oficiálne uvítal do novej sezóny Lando Norrisa.


Viete, čo robí nespokojná manželka? Prestavuje neustále nábytok. Nuž a teraz sa ukázalo, že vlastne celý McLaren je jednou nespokojnou manželkou, ktorá prestavuje čo sa dá. Lenže naozaj sa tým všetko vyrieši?

Martin Trenkler;ren1961.jpg

Na prelome sezón najprv „mclarenisti" vymenili dodávateľa motorov. Hondu vyhnali a rozhodli sa pre Renault. Zmena však len ukázala, že chyba nebola len v motoroch Honda. To asi dávno pochopil aj Fernando Alonso, ktorý ohlásil odchod z tímu počas augusta a teraz ho nasleduje Stoffel Vandoorne. 26-ročný Belgičan opustí tím na konci sezóny a obe strany si dnes prostredníctvom písmeniek strúhali formálne poklony za doterajšiu spoluprácu.

lando-norris.jpg

A kým ešte začal schnúť atrament na oficiálnom vyhlásení, tak v McLarene sa poponáhľali s ďalším vyhlásením. Woking potvrdil, že v nasledujúcej sezóne sa vedľa Carlosa Sainza juniora posadí mladý Lando Norris. Iba 18-ročný Angličan bojuje momentálne o titul vo formule dva a má sa stať novým členom z novej generácie F1, kam už radíme Gaslyho, Leclerka, či Ocona.

Slávny McLaren je teraz znova na rázcestí. Po odchode Rona Dennisa sa zmieta zo strany na stranu a nič nepomáha. Dúfajme, že toto nie je začiatok konca.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri