Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Čakáme na rozhodnutie z Maranella

Thursday, 06. 09. 2018 - 19:00, Ľuboš Kašický   

Čakáme na rozhodnutie z Maranella

Dnes je ten deň, kedy mal tím Ferrari oznámiť meno druhého pilota na nasledujúcu sezónu. Stále nedošla žiadna správa, no talianske zdroje naznačujú, že sa predsalen s Kimim rozlúčime!?

Vo štvrtok sa malo v Maranelle konať vrcholné stretnutie na ktorom malo padnúť oficiálne definitívne rozhodnutie. Miestne zdroje však tvrdia, že Kimi Räikkonen sa dozvedel o svojej budúcnosti už po pretekoch na Monze, keď mu to mal povedať predseda správnej rady Ferrari John Elkann.

ita02.jpg

„Očakával by som, že Kimi to sám povie ešte na Monze. Nič také sa však nestalo," čuduje sa bývalý pilot a Kimiho krajan Mika Salo. Sky Italia totiž tvrdí, že odchod Kimiho Räikkonena je už iba formalitou. Podobne sa vyjadruje aj Corriere dello Sport. Oficiálne vyhlásenie však stále neprišlo. Dozvieme sa to ešte tento týždeň? Ak by naozaj Kimi vo Ferrari skončil, tak na jeho miesto má prísť mladý Charles Leclerc.

ita03.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri