Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Maťo Juhás a jeho výborný výkon na Ústeckej21

Friday, 31. 08. 2018 - 11:35, Public relations   

Maťo Juhás a jeho výborný výkon na Ústeckej21

MRM motorsport, Martin Juhás a BMW M3 predviedli v rámci predposledného víkendu Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018 výborný výkon.

 

Tibor Szabosi;c30i8407a.jpg

Po pretekoch na Jankovom vŕšku, kde Martin bojoval s nie celkom ideálnym zdravotným stavom, si v rámci Ústeckej21 Martin Juhás poriadne napravil chuť na pretekanie už v sobotu. Dosiahol totiž nielen na víťazstvo v rámci triedy E1+2000/2WD, ale aj na tretie v skupine E1 a v konečnom dôsledku aj na štvrté miesto slovenského absolútneho poradia. Z nedeľných pretekov si Martin odviezol ocenenie za druhé miesto v triede E1+2000/2WD a v absolútnom poradí dojazdil na piatom mieste slovenského poradia.

Tibor Szabosi;asf-8774a.jpg

„Na Jankovom vŕšku sme trpeli aj ja, aj moje BMW drobnou chorobou, do Ústí nad Orlicí sme však obaja už išli vyliečení a tak to aj vyzeralo. V sobotu sa mi podarilo naozaj zajazdiť výborne, čoho výsledkom bolo ďalšie víťazstvo v triede a hlavne cenné body, ktoré mi zabezpečili v predstihu majstrovský titul v triede E1+2000/2WD. V nedeľu som bol asi veľmi premotivovaný a v jednej zo zákrut som urobil jazdecký chybu, namiesto trojky som zaradil piaty rýchlostný stupeň, čo samozrejme znamenalo stratu. V našej triede bojujeme medzi sebou so súpermi doslova na stotinky sekundy a tak sa tu neodpúšťajú ani drobné chyby. Preteky Ústecká21 sa mi naozaj veľmi páčili, je tu trať, ktorá je výnimočná, ale aj perfektný asfalt. Organizácia bola rovnako dobrá, nie je jej čo vytknúť," hodnotil Martin Juhás svoj výkon po pretekoch v Ústí nad Orlicí.

Tibor Szabosi;c30i0954a.jpg

Martina Juhása teraz čaká voľný víkend, no na ten ďalší si ho fanúšikovia budú mať možnosť naplno vychutnať počas posledného víkendu Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018, na podujatí Valtec Ostrá Lúka neďaleko Zvolena.

MRM Motorsport, M. Majláth 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri