Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Maťo Homola skúsi rely – na Auto Show Slovakia Ring

Thursday, 07. 11. 2013 - 22:13, Zdenka Frývaldská   

Maťo Homola skúsi rely – na Auto Show Slovakia Ring

Vicemajster Európy v pretekoch cestovných automobilov Maťo Homola už počas roka 2013 niekoľkokrát ukázal, že mu nie sú cudzie ani iné formy autošportu. Driftovanie nielen pre radosť, ale aj v rámci rýchlostných skúšok záverečného podujatia slovenskej motoristickej sezóny - Auto Show Slovakia Ring 2013 - predvedie už v piatok a sobotu v priestorom nášho prvého profesionálneho pretekárskeho okruhu pri Orechovej Potôni.

mato-autoshow-pozvanka-1.jpg

Úspešný tím Innovia Racing, ktorý s posádkou Ján Kundlák-Marcela Hranka vyhral triedu P2 v rámci tohtoročného Slovenského Rally Pohára požičia na tieto dva dni Maťovi Homolovi svoju Hondu Civic 1,6 VVTi. Náš okruhový šampión si tak bude musieť opäť trošku zvyknúť na predný náhon, s ktorým však už v roku 2011 slávil slovenský okruhový titul v D4-2000. Maťo sa po návrate z Košíc, kde bol pri otvorení rýchlostnej cesty R4 Košice-Milhosť, hneď presunie na Slovakia Ring.

mato-autoshow-pozvanka-2.jpg

"Veľmi sa teším na Autoshow. Ďakujem Innovia Racingu za možnosť zviesť sa na poslednom podniku sezóny," povedal 19-ročný talentovaný pretekár. „Prvýkrát pôjdem rely, aj keď je to hlavne šou, ale aj tak to má ďaleko od okruhového pretekania. Pôjde hlavne o zábavu a takisto aj o kamarátsky súboj, keďže Jano Kundlák pôjde túto súťaž, hoci na oveľa silnejšom aute. Pozývam všetkých fanúšikov na Slovakia Ring, predsa to sú posledné preteky sezóny."

mato-autoshow-pozvanka-3.jpg

Team HOMOLA Motorsport

reklamni-medialni-patneri-2013-5.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri