Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Maťo 12. v záverečných pretekoch víkendu WTCR na SLOVAKIA RINGU

Sunday, 15. 07. 2018 - 17:00, Public relations   

Maťo 12. v záverečných pretekoch víkendu WTCR na SLOVAKIA RINGU

Nedeľa na SLOVAKIA RINGU videla opäť dvoje súboje ťahačov a jedny, posledné preteky víkendu seriálu svetového pohára cestovných vozidiel FIA WTCR. Maťo Homola do nich štartoval z 19. miesta a do cieľa prišiel na peknom, 12. mieste.

Martin Trenkler;ren4856.jpg

Preteky cestovných vozidiel, ktoré sú mimoriadne obľúbené aj pre množstvo kontaktov, neostali v nedeľu svojmu menu nič dlžné.

Hneď za druhým horizontom v prvom kole došlo k hromadnej kolízii, v ktorej našťastie slovenský pretekár dostal len jednu menšiu ranu a nedošlo k poškodeniu jeho auta. Hneď bolo na trať povolané neutralizačné vozidlo, počas ktorého jazdil Maťo na 11. mieste.

Martin Trenkler;d6b2566.jpg

Maťo neskôr postúpil na 10. miesto, no jeho trápenie s Peugeotom pokračovalo, chýbalo mu tempo a rýchlosť v zákrutách: "Auto je neskutočne nepredvídateľné, z jemne pretáčavého nájazdu mi zrazu ustrelí predok a zo zákruty vychádzam s vytočenými kolesami vo veľkom nedotáčavom šmyku. Strašne som bojoval, no tempo so štartovým poľom som mal veľký problém udržať. Nakoniec ma predbehli ešte dvaja jazdci a do cieľa som došiel na 12. priečke," povedal po pretekoch sklamaný Maťo.

Martin Trenkler;ren4372.jpg

Nebol to vysnívaný víkend, Maťo Homola chcel množstvu fanúšikov ukázať podstatne viac, hlavne po vyníkajúcom výsledku z Portugalska. "Ďakujem všetkým za veľkú podporu, boli ste fantastickí. Toľko podpisovania a fotiek som už skutočne dlho neabsolvoval. Teraz príde zaslúžený oddych a o dva mesiace pokračujeme v Číne."

new-homola.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri