Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Marcus je späť... druhé dejstvo

Tuesday, 09. 12. 2008 - 01:12, T. Szabosi   

Marcus je späť... druhé dejstvoJe to potvrdené, Marcus Grönholm by mohol byť späť v roku 2009 na celú sezónu v teame Subaru! Potvrdilo sa že mu Subaru ponúklo zmluvu na celú sezónu 2009. Marcus ju zatiaľ nepodpísal, ale jednoduchý fakt odhalenia tejto informácie je skutočnosť, že veci sú blízko uzavretia zmluvy so Subaru. Informácia bola odhalená niekoľkými médiami vo Fínsku a pochádza priamo od Marcusa. Ako budú rozdelené tímové role v Subaru v roku 2009? Petter Solberg, ktorý už Marcusa privítal na svojom blogu, cíti veľkú konkurenciu. Bude teamovou jednotkou? Predovšetkým po tom keď skončil v roku 2008 v celkovom poradí za Atkinsonom... Je tu ale ešte mnoho ďalších otázok. Pre Marcusa, by kontrakt mohol byť skutočnou výzvou, pretože Subaru nie je na tom najlepšie. Marcus by mal potvrdiť svoj záväzok pre rok 2009 ešte pred Vianocami.

Martin Trenkler;_e8z1410.jpg

Marcus Grönholm: "Táto ponuka bola urobená. Ale naozaj neviem, čo robiť. Sme blízko dohody, ale stále ešte neviem, čo chcem. Subaru by ma rado videlo vo svetovom šampionáte."


Solberg a Loeb sa vyjadrujú k Marcusovmu návratu


Marcus je späť... v Subaru!?






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri