Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Marcus Gronholm je späť!

Monday, 14. 12. 2009 - 18:50, Lukáš Raník   

Marcus Gronholm je späť!

Bývalý majster sveta v rally a nedávny továrny jazdec Fordu, Fín Marcus Gronholm oznámil návrat na rally scénu! Naposledy sme mohli tohto fenomenálneho jazdca vidieť vo WRC len na portugalskej rally, kde brázdil trate so Subaru Impreza WRC.

marcus-1.jpg

Rally „dôchodok" zrejme Marcusovi moc nevoňal a tak sa rozhodol vrátiť späť, na trate rally. Zatiaľ síce len jednorázovo, avšak ani samotný Marcus nevylúčil, že v prípade úspešného comeback-u môžu prísť aj ďalšie štarty.

Prvý krát Gronholma uvidíme na jeho takmer domácej Švédskej rally. „Švédska rally bola vždy moja obľúbená súťaž. Behom tejto pauzy som často spomínal na dobu, čo som jazdil rally. Keď sa naskytla táto príležitosť neváhal som. Budeme sa snažiť jazdiť na špici, ale na tých najrýchlejších to asi nebude. Z toho kolobehu sme vypadli, tak to snáď doženieme testovaním," povedal Marcus Gronholm.

marcus1-1.jpg

Pripomeňme, že na Švédskej rally sa Marcus posadí za Ford Focus WRC, ktorý bude podporovaný M-Sportom.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri