Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mäkinen stojí za chybujúcim Meekom

Thursday, 08. 08. 2019 - 16:19, Ľuboš Kašický   

Mäkinen stojí za chybujúcim Meekom

Po chybách na víkendovej fínskej súťaži šéf tímu Toyota svojich pilotov pokarhal, no plne stojí na ich strane.

 

„My takto situáciu neriešime,“ ohradil sa Tommi Mäkinen pri otázke, či svojich pilotov na nadchádzajúcej nemeckej súťaži nevystrieda. „Nie je žiadny dôvod, aby Kris v ďalších pretekoch neštartoval. Má s nami zmluvu do konca sezóny a bude štartovať aj v Nemecku.“ Mäkinen narážal na situáciu, v ktorej sa ocitol Kris Meeke, keď ho vlani po viacerých chybách vyhodil uprostred sezóny francúzsky tím Citroen.

Copyright manufacturer;wrc-2019-rd6-191.jpg

Írsky pretekár je známy nielen rýchlosťou, ale aj svojou horúcou hlavou a stratou koncentrácie. Aj jeho výkony sú preto nevyrovnané a to mu bráni presadiť sa výraznejšie vo svetovej rely. aj počas fínskej súťaže Meeke spolu s Latvalom bojovali o víťazstvo, keď potom Latvalu vyradil defekt a Meeka poškodil svoje auto. „Obom som povedal, aby si dávali pozor na stratu koncentrácie, lebo na takejto súťaži sa to ľahko môže stať,“ povedal Tommi Mäkinen. „Nechápem, prečo ma nepočúvajú. Možno Krisa zmiatla celková situácie a možno premýšľal o niečom inom, počas šoférovania.“

Copyright manufacturer;wrc-2019-rd6-045.jpg

Kris Meeke pripustil, že musí v Nemecku zabrať. „Nebol to najlepší víkend pre mňa. Musím sa dostať znova do formy pred nemeckou súťažou,“ povedal írsky pretekár. Nemecká rely sa jazdí 22. – 25.augusta (týždeň po „Barumke“).



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri