Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Bottas testuje s M-Sportom

Wednesday, 14. 08. 2019 - 16:00, Ľuboš Kašický   

Bottas testuje s M-Sportom

Tímy Majstrovstiev sveta rely aktuálne absolvujú testy pred nemeckou asfaltovou súťažou. V jednom z áut tímu M-Sport si zajazdil aj pilot F1, Valtteri Bottas.


O tom, že pretekári z Fínska majú výrazný vzťah k automobilovým súťažiam ani netreba písať. Zaujímavé však je, keď pretekár z okruhových pretekov sadne za volant súťažného auta. Výborným príkladom je Kimi Räikkonen, ktorý počas prestávky v kariére pilota F1 absolvoval dve sezóny vo WRC. Ktovie, či práve Kimi nebol príkladom aj pre Valtteri Bottasa, ktorý si v januári vyskúšal štart na Arctic Lapland Rally. A Valtteri si vôbec nepočínal zle. Spolu s Timo Rautiainenom doviesli svoj Ford Fiesta WRC na piatom mieste absolútneho poradia z viac, ako sto štartujúcich posádok. Fínovi, ktorý v závere tohto mesiaca oslávi rovných tridsať rokov, sa asi súťažné autá zapáčili a tentoraz si vyskúšal aj Fiestu WRC na testoch továrenského tímu M-Sport Ford. Že by myslel na budúcnosť, ak s ním Toto Wolff nepodpíše novú zmluvu?

Ivan Olle;nagy-f1-silverstone-saturday-245.jpg

 

Video z testu Valteriho Botasa



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri