Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

LoRacing Team - XIX. Rally Prešov 2012

Sunday, 15. 04. 2012 - 13:58, Daniel Mandzi   

LoRacing Team - XIX. Rally Prešov 2012

Nie práve šťastný deň pre LoRacing Team sa stal piatok 13teho, keď pred cielom 1 RS vyskočil zadný diferenciál zo silentbloku a vytrhla sa poloos, nebolo možné ďalej pokračovať, tak team odovzdal jazdný výkaz a začalo sa riešiť, kde zohnať RSovú poloos na Evo X.

Tibor Szabosi;co8c4130-4.jpg

Nakoniec vďaka Lacovi Vanyovi a bratom V. a J. Hanušovím sa podarilo cez noc doviesť poloos z Brna a ráno 6:30 to mechanici LoRacing Teamu aj s novým difereciálom nahodili na auto, o 7:00 sa stihlo dať auto do UP.

Tibor Szabosi;co8c4143-5.jpg

Na druhý deň sa začalo bojovať od začiatku, no smola pokračovala ďalej, cez 7 RS bol voľný prejazd, kôli nepripravenej trati. 8 RS sme prešli bez výkonu pre vyskočenú hadicu pretlaku sania, stratu z 8RS sa nám podarilo stiahnuť v 9 a 10 RS na celkové  18 miesto a 9 mieste v N3. 

Tibor Szabosi;co8c5024-8.jpg

Peter Lorenčík „ Podstatné je, že prvé body sú doma a za tie patrí najväčšia vďaka celému Teamu a hlavne Ing. Lacovi Vanyovi, Peťovi Petrášovi, Palovi Rusnáčikovi, Vladovi Hanušovi a Jarovi Hanušovi. Pretek nebol vôbec jednoduchý striedal sa nám suchý povrch s mokrým, blatom a štrkom, nie každému sa podarilo túto náročnú trať zvládnuť a preto je pre nás najväčším úspechom, že sme celý".  

Tibor Szabosi;co8c4705-4.jpg

lo-racing-partneri3-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri