Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Loracing Rally Team hodnotí účasť na Rally Lubeník ako úspešnú

Monday, 02. 07. 2012 - 13:27, Daniel Mandzi   

Loracing Rally Team hodnotí účasť na Rally Lubeník ako úspešnú

Loracing Rally Team hodnotí účasť na Rally Lubeník ako úspešnú. Predchádzajúce dve podujatia Rally Lubeník 2010 a 2011 Peter Lorenčík so svojou Evo X nedošiel pre technické poruchy, teraz sa to konečne podarilo s výsledkom 5. miesto v N-kách a 14. miesto celkovo je veľkým úspechom, keďže sa v Lubeníku zišla špička rally a keď k tomu pridáme náročnú RS Peklo nie je viac čo dodať.

Tibor Szabosi;co8c2634-6.jpg

Najväčším úspechom ale je dojazd všetkých troch vozidiel štartujúcich pod Loracing Teamom. Vladimír Hanuš - Mesarčík  a ich prvá účasť vo veľkej rally na Evo X, dopadla nad očakávanie keď skončil  8. v Nkach a 20. absolútne, čiže ich prvá účasť v MSR a hneď aj zisk bodov. Veľký úspech zožalo aj tretie auto štartujúce pod Loracing Teamom a to Honda Civic Type R Konečný - Molčán, skončili v triede 8 na 2. mieste a to len 4 sek. za víťaznou posádkou, celkovo skončili na 17. mieste.

Tibor Szabosi;co8c2635-7.jpg

Všetky tri auta nazbierali body do veľkého Majstráku a taktiež body do Teamov. Manažer Teamu Loracing a jazdec - Peter Lorenčík „ Išlo sa nám super, mali sme menšie problémy, keďže sme vyskúšali nový typ pneu a nebolo to dobré rozhodnutie, auto nám tancovalo ako na ľade, pneu sa rýchlo prehrievali a na konci RS boli prehustené a tak vôbec  nedržali auto v stope, na štrku nefungovali vôbec.

Tibor Szabosi;67c1024.jpg

Ale aj tak sa nám podarilo auto udržať na trati a zabojovať o ďalšie dôležité body, som rád, že naše teamové auta došli celé,  a ešte aj bodovali. Taktiež všetkých pozývam na Rally Tatry (SRP a voľný pohár), podujatie sa bude konať 27 - 28.7.2012 v Poprade."

plag-t-rally-tatry.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri