Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb je pripravený v Austrálii bojovať o víťazstvo

Sunday, 04. 09. 2011 - 21:23, Katarína Ďurecová   

Loeb je pripravený v Austrálii bojovať o víťazstvo

Keďže šampionát WRC sa presúva na austrálsku šotolinu, vedúci jazdec priebežného hodnotenia Sébastien Loeb vie, že ho opäť raz čaká nemilá povinnosť v podobe čistenia trate. I napriek tomu je ale odhodlaný na podujatí, na ktorom sa mu v minulosti príliš nedarilo, nevzdať sa a bojovať.

„Už som si na to na šotoline zvykol. Musím s tým dopredu počítať. Tieto rýchlostné skúšky síce nepoznáme, ale vyzerá to, že v prvý deň bude sucho, takže očakávam, že v prvej etape stratím veľa času. Ukázali sme ale už, že i napriek tomuto hendikepu sme schopní vyhrať a sme odhodlaní pokúsiť sa na tejto rally získať maximum bodov. Vďaka nášmu vedeniu v šampionáte WRC nemusíme ale príliš riskovať", vyjadril sa Sébastien Loeb.

Luboš Kubele;jg4pwrc38.jpg

Loeb momentálne vedie pred svojim najbližším prenasledovateľom a tímovým kolegom Sébastienom Ogierom o 25 bodov. Ogier sa už ale vyjadril, že o titul chce bojovať ,dokiaľ to bude matematicky možné a tým pádom si brúsi zuby i na víťazstvo v Austrálii, čím by Loebov náskok na čele šampionátu o niekoľko bodov stiahol.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri