Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Motocross

Levi Sherwood oslávil svoj návrat do X-Fighters víťazstvom

Saturday, 14. 04. 2012 - 12:50, Alexa Szafianová   

Levi Sherwood oslávil svoj návrat do X-Fighters víťazstvom

Najlepší jazdci Freestyle motokrosu sa včera stretli na pláži Jumeirah v Dubaji, aby si pred 20.000 divákmi zmerali svoje sily a znalosti v najväčšej FMX súťaži Red Bull X-Fighters. Treba dodať, že sa jednalo o veľmi emotívny a prekvapivý večer.

0000xfw-uae-awrd-bg-1391-b-gardi.jpg

Návrat Levi Sherwooda do série bol viac než úspešný. V kvalifikácii získal najviac bodov, v štvrť- a semifinále zdolal Danyho Torresa a Josha Sheehana. Vo finále sa ocitol v súboji proti Robovi Adelbergovi. Mladý Novozélanďan svojimi takmer dokonalými prevedeniami a neuveriteľnými predĺženiami získal svoje štvrté víťazstvo kariéry a prvé víťazstvo od Londýna 2010.

000xfw-uae-sher-jf-4215-levi-j-ferrari.jpg

0xfw-ae-shee-jm-0104-sheeny-oxe-j-mitter.jpg

Druhé miesto pre Roba Adelberga je zatiaľ jeho najlepším umiestnením v X-Fighters. Tretie miesto získal Javier Villegas, víťaz minuloročnej série Night of the Jumps.

xfw-ae-adel-jm-0103-rob-j-mitter.jpg

Po škaredej nehode Andrého Villu počas minuloročných X-Fighters v Poľsku bolo otázne, či vôbec niekedy ešte sadne na motorku. V kvalifikácii získal druhé miesto a jeho úprimné slzy šťastia odhalili jeho emotívne rozloženie. Ak by mu v štvrťfinále zarátali aj posledný trik, určite by sa bol dostal cez Adelberga. Nanešťastie, však Villa zabudol sledovať hodinky a svoj posledný trik predviedol už po uplynutí času.

00xfw-ae-vill-jm-0103-villa-j-mitter.jpg

xfw-ae-sato-jm-0102-sato-one-hand-j-mitter.jpg

Rovnakú chybu spravil aj minuloročný kráľ X-Fighterov Dany Torres. Rozhodcovia zarátali Španielovi len 5 trikov. Tie mohli byť akokoľvek ohromujúce, ale proti plným 6 trikom Levi Sherwooda nemali šancu.  Nakoniec sa však uspokojil s 8. miestom.

0xfw-ae-torr-jm-0102-dt-j-mitter.jpg

Výsledky Red Bull X-Fighters v Dubaji:

1. Levi Sherwood (NZL)

2. Rob Adelberg (AUS)

3. Javier Villegas (CHI)

4. Josh Sheehan (AUS)

5. André Villa (NOR)

6. Todd Potter (USA)

7. Edgar Torronteras (ESP)

8. Dany Torres (ESP)

9. Mat Rebeaud (SWZ)

10. Eigo Sato (JAP)

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri