Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Len 8 áut špecifikácie S2000 na Sata Rally Azores

Tuesday, 05. 07. 2011 - 20:49, Katarína Ďurecová   

Len 8 áut špecifikácie S2000 na Sata Rally Azores

Šieste kolo IRC sa odohrá za necelé dva týždne na Azorských ostrovoch v Portugalsku. Na štarte figuruje celkovo 42 posádok, z toho iba 8 ich bude štartovať s autom špecifikácie S2000. Po Geko Ypres Rally, kde bola štartová listina skutočne nabitá nás čaká jeden z, aspoň čo sa týka obsadenia, chudobnejších podujatí.

Továrny tím Škody vyšle na Azorské ostrvoy dvoch jazdcov - okrem Jana Kopeckého sa na Azoroch predstaví i túto sezónu na dvoch frontoch bojujúci Juho Hänninen. So Škodou Fabia S2000 sa na miestnych tratiach predstavia ešte Andreas Mikkelsen a Patrik Sandell, ktorý nutne potrebuje dobrý výsledok. Peugeot bude na Azoroch zastúpený trojicou jazdcov - bude to Bryan Bouffier, Guy Wilks a obhajca víťazstva domáci Bruno Magalhaes. S Fordom Fiesta skupinu jazdcov s autami špecifikácie S2000 doplní Francúz Julien Maurin.

Josef Petrů;0d3x6350.jpg

Z ďalších zaujímavých mien sa na Azorských ostrovoch objavia Japonci Toshihiro Arai a Fumio Nutahara, obaja so Subaru Impreza STI R4; ďalej domáci Ricardo Moura, Brit Harry Hunt, či vedúci jazdec klasifikácie dvojkoliek v IRC Francúz Jean-Michel Roux.

Celú štartovú listinu si môžete pozrieť tu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri