Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Hans Weijs sa chce znovu objaviť v IRC

Sunday, 10. 07. 2011 - 13:04, Katarína Ďurecová   

Hans Weijs sa chce znovu objaviť v IRC

Hansovi Weijsovi sa podarilo niečo, čo sa len tak hocikomu nepodarí. Vo svojej premiére za volantom Škody Fabia S2000 a zároveň i vo svojej premiére v IRC skončil hneď na pódiovom umiestnení, keď bral na ťažkej Geko Ypres Rally tretie miesto. Weijs by chcel na tento výsledok nadviazať, ale problémom je, ako inak, nedostatok financií.

„Samozrejme, že chcem absolvovať viac podujatí IRC a začať stavať na tomto výsledku, ale momentálne nemáme žiadnych sponzorov a ja môžem absolvovať ďalšie podujatia iba ak nájdeme extra peniaze do rozpočtu. Ukázal som svoju rýchlosť a to, čo dokážem a tak možno sa nájdu nejakí sponzori, pre ktorých budem zaujímavý", dúfa Hans Weijs, ktorý za svoj výkon v Belgicku získal i Colin McRae Flat Out trophy.

František Dušek;img-2445-1.jpg

Podarí sa Weijsovi, ktorého sme okrem iného mohli minulý rok vidieť i v JWRC, kde mu nakoniec kvôli smolnej technickej poruche v závere rozhodujúcej rally prekĺzol titul juniorského šampióna pomedzi prsty, získať nejakých sponzorov na ďalší štart v IRC?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri