Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing sa pripravuje na ďalšiu sezónu

Friday, 14. 12. 2018 - 11:13, Martin Trenkler   

L Racing sa pripravuje na ďalšiu sezónu

Oficiálna časť slovenských šampionátov rely a pretekov automobilov do vrchu skončila už v októbri. Profesionálny pretekársky tím ako L Racing však venuje energiu zimnej prestávky na prípravu ďalšej sezóny. Nedávno dokonca absolvoval prvé testy.

Posledné testy predošlej sezóny, alebo prvé testy tej ďalšej - v každom prípade v tíme L Racing nenechávajú nič na náhodu. Sezóna pretekov automobilov do vrchu dopadla na jednotku (absolútny titul MSR), no v rely je stále čo dobiehať. Spoľahlivosť strojov dostáva zabrať na každej súťaži a rovnako jazdecké schopnosti treba cibriť pri každej možnej príležitosti. Práve tých príležitostí nie je počas roka mnoho a aj preto sa tím L Racing nedávno rozhodol prevetrať niektoré vozidlá svojho "fleetu" počas L Racing Test Day.

Tibor Szabosi;

Krásnohorský tím sa presunul 30 km do gemerských kopcov pri obci Brdárka. Na mieste spolujazdca sa tak mohli zviezť aj rodinní príslušníci, reklamní partneri či dokonca mechanici tímu a technický test tak nadobudol rodinnejšiu atmosféru.

Svoje testovacie úlohy si plnili: aktuálny majster Slovenska v pretekoch do vrchu (MSR PAV) Věroslav Cvrček ml. na Škode Fabii S2000, Ján Lipták na Mini Cooper WRC, Peter Lipták na Subaru Impreza, majster triedy A v MSR PAV Denis Pavlík na Peugeote 208 VTI R2 a tiež relysta Marek Špavelko na Mitsubishi Lancer EVO IV.

Tibor Szabosi;

Zimnú pauzu, ktorú preruší napríklad zimná exhibícia ako Dobšinská zima, využíva tím L Racing na dôkladnú prípravu pretekárskeho vozového parku, ako aj na množstvo "kancelárskej" práce a komunikácie s reklamnými partnermi. Sezóna sa možno skončila iba nedávno, no nepotrvá dlho a jazdci či posádky tímu L Racing si budú znovu obliekať nehorľavú kombinézu a pretekársku prilbu.

Tibor Szabosi;

Slovo na záver má samozrejme manažér tímu L Racing Ján Lipták: "Koncom novembra sme absolvovali celodenný test vozidiel rely aj pretekov do vrchu. Nazvali sme to L Racing Test Day a prebiehal v príjemnej atmosfére s blízkymi ľuďmi. Autá poslúchali a teraz ich môžeme pripravovať ďalej pre sezónu 2019. Každý úspech je postavený na každom jednom členovi tímu, a to vrátane reklamných partnerov, bez ktorých by šport na Slovensku nemohol fungovať. Ďakujem každému jednému človeku a firme, kto nám pomohol v uplynulej sezóne a už teraz sa tešíme na ďalšiu spoluprácu. Kto a kde bude za nás jazdiť, vyriešime počas zimnej prestávky."

Tibor Szabosi;

Tibor Szabosi;

Tibor Szabosi;

Tibor Szabosi;

Tibor Szabosi;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri