Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing s pätorkou súťažiacich v Miskolci

Wednesday, 26. 03. 2014 - 10:08, Public relations   

L Racing s pätorkou súťažiacich v Miskolci

„Som rád, že sa nám aj začiatkom tohtoročnej sezóny podarilo dať opäť dohromady partiu s ktorou ideme do rally. Čo sa týka súťaží, absolvujeme v rámci rally kompletný slovenský šampionát, máme stabilnú podporu partnerov bez ktorých by sa tento šport nedal robiť, za čo im patrí naša vďaka, určite sa budeme snažiť podávať výkony, ktoré ich potešia," začal rozprávanie o nadchádzajúcej slovenskej rally sezóne manažér najväčšieho slovenského rally tímu Ján Lipták.

Jozef Pisch;1t1u0163-3.jpg

Slovenská sezóna rally odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu podujatím Vredenstein 20. Rally Miskolc a na štarte nebude chýbať vo farbách L Racing Teamu ani druhý vicemajster Slovenska a majster v triede 2 Jozef Béreš mladší. V Subaru Impreza R4 ho pritom bude rovnako ako v minulom roku navigovať maďarský spolujazdec Zoltán Répás. „Aj keď sa to niekomu bude zdať nepochopiteľné, ale Rally Miskolc je pre mňa absolútne novou súťažou, nikdy som ani v civilnom aute neprechádzal cez rýchlosky, ktoré v tomto roku absolvujeme. Na Subaru Impreza R4 doslova makáme deň, noc, keďže po Dobšinskej zime sme ho komplet rozobrali a na niektoré súčiastky sme museli čakať dlhšie ako sme predpokladali. Až dnes nám prišla nová prevodovka, tak zajtra hádam konečne vyrazíme s autom na cestu. Večer by sme chceli spraviť menší test, pri ktorom chcem hlavne poriadne nastaviť novú svetelnú rampu, keďže ja osobne nočnú jazdu doslova neznášam, čiže svetlá musím nastaviť naozaj dobre. Teším sa na súťaž, bude to zase niečo nové. Ďakujem všetkým partnerom a hlavne Jankovi Liptákovi, že aj v tomto roku môžem fungovať na tratiach rally naozaj na profesionálnej úrovni" povedal úvodom Jozef Béreš mladší. Maďarská posádka István Pethó - Atilla Ruboczky aj v minuloročnej sezóne reprezentovala L Racing Team a inak tomu nebude ani v tomto roku. Spoločnosť im pritom bude robiť dobre známe Mitsubishi Lancer EVO IX R4. „Tešíme sa, že aj v nadchádzajúcej sezóne budeme mať možnosť reprezentovať L Racing Team. Samozrejme sa budeme snažiť podať vždy čo najlepší výkon," zhodnotil István Pethó.

Tibor Szabosi;ibs7231-1.jpg

Aj Vladimír Hanuš so Slavomírom Harabínom sa v minuloročnej sezóne stali už plnohodnotnými členmi L Racing Teamu a inak tomu nie je ani začiatkom tohtoročnej sezóny. Na trati túto dvojicu budú mať diváci možnosť sledovať s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO X a bojovať budú spoločne o body v triede 3. „Konečne začína sezóna, už sme sa obaja nevedeli dočkať. Jazdenie nám už poriadne chýbalo, tak sme cez zimu aspoň pripravili techniku. V tomto roku by sme po zbieraní skúseností už chceli aj trochu pridať, tak uvidíme ako to pôjde," vysvetlil v úvode sezóny Vlado Hanuš. Novinkou v rámci L Racing Teamu je dvojica mladých Dobšinčanov, ktorá sa predstaví s vozidlom Citroën C2 R2 Max. Hovoríme o Tomášovi Fuskovi a Jakubovi Slovákovi. „Sme veľmi radi za podporu ktorú nám ponúkol Janko Lipták a jeho L Racing Team. Samozrejme ďakujeme aj našim rodičom a priateľom bez ktorých by to tiež nešlo. Rally Miskolc bude pre nás novinkou. S C2 R2 Max sme už išli minulý rok v Tatrách. Bol to pre mňa neskutočný zážitok a už sa obaja aj Kubom nevieme dočkať štartu," zhodnotil Tomáš Fusko svoj debut v L Racing Teame.

Jozef Pisch;1t1u0082-9.jpg

Ooslednou posádkou, ktorá bude reprezentovať slovenský L Racing Team z Krásnohorského Podhradia v rámci Rally Miskolc bude mladá maďarská dvojica Ákos Tábori a Tamás Kurti, ktorí sa predstavia rovnako ako v minulom roku vo vozidle Citroën C2 R2 Max. „Sme radi, že sa nám aj v tomto roku podarilo dohodnúť s L Racing Teamom. Radi by sme absolvovali všetky podujatia zaradené do slovenského šampionátu a nazbierali opäť nové skúsenosti," povedal Ákos Tábori. Ako sa bude dariť pätici posádok L Racing Teamu v rámci úvodného podujatia slovenského rally šampionátu budeme sledovať od piatku do nedele (28. - 29.3.2014) v rámci Vredenstein 20. Rally Miskolc a o výsledku vás budeme opäť informovať.

L Racing, Miro Majláth

l-racing-2013-all-logos.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri