Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing (nielen) na Dobšinskú zimu s dvojicou Bérešovcov

Thursday, 24. 01. 2013 - 13:46, Miroslav Majláth   

L Racing (nielen) na Dobšinskú zimu s dvojicou Bérešovcov

Rady súťažiacich najväčšieho slovenského rally tímu, L Racingu z Krásnohorského Podhradia sa pomaly, ale o to istejšie rozrastajú.


Tibor Szabosi;67c0682-2.jpg

Zatiaľ čo na Autoslide Žarnovica, ale aj v rámci druhého kola zimného rally seriálu Liqui Moly Winter Cup reprezentoval rally L Racing Team Jozef Béreš starší s vozidlom Audi Quattro, na Dobšinskej zime 2013, ktorej štart je plánovaný už počas nadchádzajúcej soboty sa vo farbách L Racing Teamu predstaví aj päť násobný majster Slovenska v rally, Jozef Béreš mladší.

Tibor Szabosi;67c0693.jpg

"Som veľmi rád, že sa nám podarilo pre nadchádzajúcu sezónu dohodnúť na spolupráci nielen s Bérešom starším, ale aj s jeho synom Jožkom, ktorý ostal tento rok bez angažmán. Ďodi pôjde na mojom Subaru Impreza WRX STi, ktoré už bol aj v rámci príprav na Dobšinskú zimu 2013 testovať. Tu pomenil niektoré nastavenia auta a to zrazu začalo fungovať celkom inak ako pred tým. Potešilo ma to, ale zároveň aj trochu naštvalo, že som ja nevedel tieto nastavenia počas dvoch rokov urobiť. Už v tomto momente viem, že angažovanie Jožka Béreša mladšieho do nášho tímu bol dobrý krok. Určite nám okrem dobrých výsledkov, prinesie aj veľkú pomoc pri prípravách všetkých vozidiel nášho tímu," ozrejmil situáciu o ktorej sa už v zákulisí šepkalo manažér L Racing Teamu, Ján Lipták.

Tibor Szabosi;ibs9739.jpg

Na Dobšinskej zime 2013, ktorej štart je plánovaný na desiatu hodinu v sobotu 26.januára 2013 za L Racing Team nastúpi dvojica posádok. Jednu bude tvoriť Jozef Béreš mladší s Jánom Slovákom, pričom diváci túto dvojicu budú mať možnosť sledovať v spolupráci s vozidlom Subaru Impreza WRX STi. Druhá posádka, v ktorej je v tomto momente jasný iba Jozef Béreš starší sa predstaví s vozidlom Audi Quattro. Meno Jóžiho spolujazdca sa dozvieme až na administratívnom preberaní v sobotu v Dobšinej.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri