Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

L Racing aj na slávnom Ecce Homo

Monday, 27. 05. 2019 - 22:39, Public relations   

L Racing aj na slávnom Ecce Homo

Sezóna Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu (MSR PAV) pokračuje tento víkend na jednom z najslávnejších a najstarších podujatí v strednej Európe - Ecce Homo v českom Šternberku.

Najväčšie kopcové preteky v Česku sú nedielnou súčasťou Majstrovstiev Európy. Zíde sa tu teda skutočná jazdecká špička, presnejšie 210 pretekárov. Čaká na nich 7,8 km trať s prevýšením vyše 300 m.

Tibor Szabosi;asf-3826-2.jpg

Pretekársky tím L Racing z Krásnohorského Podhradia tu pokračuje v obhajobe majstrovského titulu na čele s úradujúcim absolútnym Majstrom Slovenska Věroslavom Cvrčekom ml. Jeho Škoda Fabia RS2000 dominuje od začiatku sezóny, napriek jednej poruche na ostatných pretekoch v poľskej Zaluži.

Svoje boje v triede A bude zvádzať aj Denis Pavlík na Peugeote 208 VTi R2. Pod vlajkou L Racingu odštartuje opäť poľský pretekár Roman Baran na Mitsubishi Lancer EVO VIII.

Tibor Szabosi;c30i8914-17.jpg

Manažér a jazdec tímu Ján Lipták tentokrát preteky vynechá.

Ján Lipták: "Z kalendára nám síce vypadla obľúbená Jahodná, no český Šternberk ju skvele nahrádza. Napokon, ide o najstaršie automobilové preteky v Česku s charizmou Majstrovstiev Európy. Verím, že naši jazdci budú opäť úspešne reprezentovať našu značku a Slovensko."

Tibor Szabosi;c30i1504-21.jpg

Podujatie Ecce Homo štartuje dvomi voľnými tréningami túto sobotu, po ktorých nasledujú dve merané nedeľňajšie jazdy.

l-racing-2019-tlacove-spravy-sternberg.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri