Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Koči - Ferencz druhí v rámci svojej triedy

Sunday, 24. 04. 2011 - 18:33, T. Szabosi   

Koči - Ferencz druhí v rámci svojej triedy

Preteky Thermica Rally Lužické hory 2011 (prvé podujatie Ecosun MCR ve sprintrally) boli tohtoročnou ostrou premiérou pre mladú posádku tímu Styllex motorsport Martin Koči - Imrich Ferencz na vozidle Citroën C2 R2 MAX. Aj keď prvá rýchlostná skúška bola o zoznamovaní sa s traťou, nasledujúce už posádka dosahovala čoraz lepšie časy, až v rámci svojej triedy 6 skončila druhá. Súťaž bola prípravou na Citroën Racing Trophy CZ 2011, ako aj nadchádzajúci Rally Prešov 2011.

V rámci spätného hodnotenie časov v šampionáte vozidiel s prednou poháňanou nápravou (2WD) dosiahli Koči - Ferencz výrazný progres. Kým v RS1 skončili 18. z celkového počtu 42 posádok, už v RS2 figurovali na 8. mieste. Postupne nasledovalo 5. miesto v RS3, 9. miesto v RS4 a 5. miesto v RS5 a RS6. Posledné dve rýchlostné skúšky posunuli posádku na predné miesta rebríčka, keď v RS7 skončili tretí a v RS8 štvrtí.

Vladislav Maschl;img-6206-2.jpg

„Auto bolo veľmi dobré a trať hodnotím ako náročnú, technickú, typickú pre české súťaže. Najťažšie boli RS1 a RS5. Na ceste boli pozostatky zimného posypu a v podstate bolo treba držať vyjazdenú stopu. Na druhej strane RS2 nám veľmi vyhovovala, aj pre typ nášho auta bola ideálna," povedal po skončení súťaže jazdec Martin Koči.

V zozname prihlásených posádok za tím Styllex motorsport pôvodne figurovali aj absolútni majstri SR v rally 2010 Jozef Béreš ml. - Róbert Müller na vozidle Škoda Fabia S2000. Posádka sa však súťaže nezúčastnila. Motor z ich vozidla bol na repase vo Francúzsku a k termínu konania Thermica Rally Lužické hory 2011 ešte nebol k dispozícii.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri