Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing Team do Prešova v plnej zostave

Wednesday, 30. 04. 2014 - 08:16, Public relations   

KL Racing Team do Prešova v plnej zostave

Po úspešnom absolvovaní úvodného rally podujatia v Miskolci sa na štart druhého kola slovenského šampionátu, na Rally Prešov, postaví KL Racing Team v plnej zostave, čiže s trojicou súťažiacich posádok.

 

Tibor Szabosi;h7p5606.jpg

Ako sme vás informovali pred začiatkom sezóny, Žilinský KL Racing Rally Team bude nasadzovať v rámci tohtoročných Majstrovstiev Slovenska v rally na jednotlivé podujatia trojicu posádok. Zatiaľ čo v úvodnom kole odštartovali iba dve z nich, na Rally Prešov budú mať možnosť diváci sledovať kompletnú trojicu. Ako prvá na prešovské trate vo farbách KL Racing Teamu vyrazí Škoda Fabia WRC a Karel Trněný. Ten, ako sa zdá do tohtoročnej sezóny vykročil pravou nohou a za sebou už má absolútne víťazstvo v rámci úvodného podujatia českých rallysprintov, ktorým bolo podujatie Valašská Rally. Tu ho navigoval slovenský spolujazdec Pavol Kušnier, kto sa v prípade Rally Prešov posadí na horúce sedadlo spolujazdca po boku Karla Trněného sa však dozvieme až na administratívnom preberaní. „Do Prešova sa vždy veľmi teším. Sú tu kvalitné a veľmi pekné trate. Dúfam, že sa nám podarí nadviazať na úspech z Valašského Meziříčí a privezieme pre KL Racing Team dobré umiestnenie. Viem však, že to bude veľmi ťažké, keďže na štarte bude poriadne silná konkurencia," odštartoval rozprávanie Karel Trněný.

Zdeněk Weiser;valasska-2014-688.jpg

Druhé vozidlo, ktoré vyštartuje vo farbách KL Racing Rally Teamu bude rovnako špecifikácie WRC. To v Prešove predstavia Tomáš Kukučka s Marekom Podobníkom. Tejto dvojici v rámci úvodného podujatia slovenského šampionátu patrili dve druhé miesta v triede 11, to si však Tomáš na Škodu Octavia WRC ešte iba zvykal, čiže je veľký predpoklad, že v Prešove už bude spomínaná dvojica dosahovať podstatne rýchlejšie časy ako tomu bolo v Miskolci. „V Miskolci mi dala Octavia pekne zabrať. Už po prvom dni som cítil každý sval na tele. V druhom dni súťaže sa mi už darilo robiť podstatne lepšie časy a cítil som, že si s autom začínam rozumieť. Bol to však úvod sezóny, kde som do auta naskočil totálne nerozjazdený. Dúfam, že v Prešove to bude už iné, napriek tomu viem, že si na auto ešte musím viac zvyknúť a aj preto nechcem ísť maximálnu hranu. Cieľ je doviezť WRC-čko celé a neporušené do cieľa," pokračoval Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;h7p7370.jpg

Hneď za chrbtom Tomáša Kukučku vyrazí zdolávať prešovské rally trate tretia posádka KL Racing Teamu, Vlastimil Majerčák - Marcel Kollárik. Dvojica Dobšinčanov sa predstaví v spolupráci s Mitsubishi Lancer EVO IX. Práve s týmto vozidlom sa Vlastovi s Marcelom podarilo výborne rozbehnúť sezónu, keď v Miskolci brali maximálny počet bodov za dve víťazstvá v triede 3. „Netajím sa tým, že by som rád bral v Prešove opäť plný počet bodov v rámci triedy. Už teraz však viem, že to bude poriadny krst ohňom, keďže v našej triede štartuje celkovo deväť posádok, pričom každá z nich chce zvíťaziť. Preto netreba nič podceniť. Trate budú určite rovnako ťažké ako v minulosti, čo je dobré. Dúfam, že sa nám podarí zabojovať a v sobotu večer sa budeme na cieľovej rampe poriadne usmievať," doplnil Vlasto Majerčák. Na Rally Prešov nebude chýbať ani Marek Lokaj, manažér KL Racing Rally Teamu: „Som rád, že sa nám podarilo splniť sľub daný fanúšikom, že v tomto roku budeme nasadzovať trojicu súťažných posádok. Samozrejme najväčšia vďaka patrí našim partnerom bez ktorých by to nešlo, ale aj posádkam, s ktorými sa nám veľmi dobre spolupracuje. Dúfam, že sa všetkým trom bude na tratiach v Prešove dariť a budú ich obchádzať technické, či jazdecké chyby. Najspokojnejší budeme, ak všetky tri naše posádky privítame v sobotu podvečer na cieľovej rampe."

KL Racing Team, Miro Majláth

kl-racing-reklamni-partneri-2014-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri