Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing Rally Team ukončil sezónu 2017

Wednesday, 03. 01. 2018 - 17:49, Public relations   

KL Racing Rally Team ukončil sezónu 2017

Szilveszter Rally 2017. Práve toto podujatie zvolil slovenský KL Racing Rally Team ako rozlúčku so sezónou 2017. A nevolil zle, keďže obe jeho súťažné posádky dojazdili až do cieľa.

 

Tibor Szabosi;c30i0480-11.jpg

V rámci spomínanej súťaže, konajúcej sa na maďarskom okruhu Hungaroring, predviedla posádka Tomáš „Srnka" Ondrej - Adam Gömöri na vozidle Mitsubishi Lancer EVO IX, keď po víťazstve v prvom teste ovládla absolútne poradie súťaže na ktorom odštartovalo viac ako dvestodvadsať súťažných posádok. V druhom teste rovnako nesklamali, aj keď tu im patrilo „iba" siedme miesto absolútne. Vďaka tomuto krásnemu výkonu Tomáš s Adamom prenocovali na krásnom štvrtom mieste.

Tibor Szabosi;asf-8400-1.jpg

„S našim výkonom som bol nadmieru spokojný. Dlho sme aj s Adamom nesedeli v súťažnom aute a zdalo sa, že to vôbec nebránilo dobrému výkonu. Žiaľ, v treťom teste, čiže prvom v rámci druhého súťažného dňa sa mi podarilo skončiť mimo trať, kde sme poškodili intercooler, ale aj trochu „pomuchlali" bok nášho Mitsubishi. Nachytali sme tam stratu takmer jeden a pol minúty a v rýchlostnej skúške sme boli klasifikovaný až na stodvadsiatom siedmom mieste.

Tibor Szabosi;c30i2266-7.jpg

Od tohto momentu sme síce išli ďalej, ale už iba pre divákov a na dosiahnuté časy sme veľmi nepozerali. V cieli celej súťaže nám síce patrilo až tridsiate miesto, ale ja som spokojný, veď o body tu nešlo žiadne. Veľká vďaka patrí KL Racing Rally Teamu, ktorý nám dal možnosť a dúfam že sme ich veľmi nesklamali," opísal Tomáš Ondrej dianie na Szilveszter Rally 2017.

Tibor Szabosi;c30i1967-9.jpg

Veľmi dobre si v rámci súťaže počínala aj druhá posádka KL Racing Rally Teamu, Rasťo Zvalo s Jánom Pavlíkom. Tejto dvojici sa podarilo v rámci skupiny Amateur dojazdiť pri svojom debute s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX na nádhernom piatom mieste v triede H6, ale aj jedenástom mieste absolútneho poradia v skupine Amateur.

Tibor Szabosi;c30i1009-7.jpg

Po tomto peknom závere sezóny bude teraz v KL Racing Rally Teame pokoj iba mesiac, keďže už začiatkom mesiaca február sa posádky slovenského tímu predstavia na tradičnej Dobšinskej zime. Kto to bude a s akou technikou si povieme v nasledujúcej tlačovej správe.

Tibor Szabosi;c30i0100-10.jpg

kl-racing-2017.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth

Fotogaléria z podujatia Szilveszter Rallye 2017



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri