Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing predviedol na Auto Show perfektný výkon

Wednesday, 13. 11. 2013 - 11:26, Public relations   

KL Racing predviedol na Auto Show perfektný výkon

Dvojica vozidiel špecifikácie WRC, ale aj dvojica veľkých N-niek v podobe Mitsubishi Lancer EVO IX, dobrá nálada, množstvo partnerov a známych, ale aj výborné výsledky. To všetko zažil KL Racing Team na Auto Show Slovakia Ring 2013.

Tibor Szabosi;co8c5173-9.jpg

Nielen zábavu, ale aj tvrdé súťaženie volili jazdci Žilinského KL Racing Teamu v rámci Auto Show Slovakia Ring 2013. Odmenou im za to bolo víťazstvo Vlastimila Majerčáka a Marcela Kollárika v poriadne zaplnenej triede 3, kde sa stretla konkurencia nielen zo Slovenska, ale aj Čiech, či Maďarska. Navyše dojazdili Vlasto s Marcelom na piatom mieste absolútneho poradia. „Dnes nám vychádzalo všetko perfektne. Jednalo sa síce, ako aj názov napovedal o show, ale myslím si, že každý tlačil ako sa len dalo a nakoniec z toho bola regulárna súťaž. Trate, ktoré organizátor v tomto roku pripravil boli naozaj super, k ich náročnosti navyše prispel aj sobotný dážď. Všetko sa pekne šmýkalo a my sme si to aj s Marcelom neskutočne vychutnávali. Bola to bomba," zhodnotil poslednú súťaž Vlasto Majerčák.

Tibor Szabosi;gh7p9440-1.jpg

Iba pár sekúnd za stupňami víťazov v triede 3 dojazdil Jozef Jágrik na druhom vozidle Mitsubishi Lancer EVO IX vo farbách KL Racing Teamu. „Pre mňa to bol nenormálny deň. Užíval som si to ako som vedel, na časy som veľmi ani nepozeral. Všetko bolo super, trate výborné, atmosféra úžasná, krásne som si zajazdil a určite viem, že o rok prídem opäť," v krátkosti skonštatoval Jožo Jágrik.

Tibor Szabosi;gh7p9316.jpg

Ďalšiu dvojicu želiezok v ohni mal KL Racing Team v triede 11, kde bojovali dvaja jazdci. Prvým z nich bol okruhový špecialista Štefan Rosina so Škodou Fabia WRC. Výsledok - tretie miesto v triede a siedme absolútne. „Som rád, že som sa mohol opäť posadiť po roku do rally špeciálu. Štartu Auto Show som sa už nevedel dočkať a preto som si to aj nádherne užil. Super, ďakujem chalanom z KL Racing Teamu za ich podporu," povedal Štofi Rosina po súťaži.

Tibor Szabosi;co8c5453-7.jpg

Druhým jazdcom KL Racing Teamu v triede 11 bol Karel Trněný, ktorý sa predstavil v spolupráci so Škodou Octavia WRC. Jeho úlohou bolo povoziť čo najviac tímových partnerov, čo aj splnil, avšak pred koncom súťaže mu odmietla poslušnosť Škoda Octavia WRC a zo súťaže musel predčasne odstúpiť. „Bolo to pekné, super zvezenie, ale v závere som musel odstúpiť po tom, čo mi odišiel kĺb na prednom kolese. Dúfam, že som splnil všetko, čo odo mňa tím očakával," vysvetlil dôvod odstúpenia zo súťaže Karel Trněný.

Tibor Szabosi;co8c5469-8.jpg

„Auto Show Slovakia Ring opäť nesklamalo. Z nášho pohľadu splnilo presne účel pre ktorý slúži a to, poďakovanie partnerom za sezónu, ale aj poriadnu zábavu pre jazdcov a partnerov. Treba otvorene priznať, že Auto Show má každý rok stúpajúcu tendenciu, nielen v počte štartujúcich, ale aj v počte divákov. Navyše je každý rok iná trať, čo na podobných podujatiach nebýva zvykom. Je vidno, že organizátor sa naozaj snaží. Za náš KL Racing Team by som sa rád ešte raz poďakoval partnerom za podporu a posádkam za príkladnú reprezentáciu. Kým úplne uzavrieme tohtoročnú sezónu čaká nás ešte niekoľko podujatí v susedných Čechách," uzavrel Marek Lokaj, manažér KL Racing Teamu.

KL Racing, Miro Majláth

kl-racing-2013partners-w-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri