Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Ketomaa maximálne spokojný s výsledkom z Lotyšska

Wednesday, 06. 02. 2013 - 15:09, Zdenka Frývaldská   

Ketomaa maximálne spokojný s výsledkom z Lotyšska

Jari Ketomaa so svojím novým spolujazdcom dokázali vyhrať v poradí druhé podujatie ERC. Ako sú spokojní s výsledkom prezradili pre portál fiaerc.com.

 

Vladislav Maschl;dsc-9380.jpg

Ako vás potešilo víťazstvo na víkendových pretekoch?

Bol to naozaj skvelý víkend. Musím povedať, že posledné dva roky sme mali dosť veľa smoly a výsledky neboli veľmi dobré. Buď zlyhalo auto alebo som spravil nejakú chybu. Je však potrebné veriť v dobrý výsledok a pokračovať v svojej práci.

Boli to prvé preteky s novým spolujazdcom Kajom Lindströmom. Osvedčil sa?

Spolupráca bola dobrá, ale nemôžem povedať ani jedno zlé slovo na môjho bývalého spolujazdca Mika Stenberga. Kaj mi povedal pár vecí, o ktorých som na trati ani netušil, čím sme dosiahli skvelý rytmus jazdy.

Rally de Portugal;fafe152.jpg

Keď Craig Breen vyhral päť RS za sebou, veril si, že ešte môžete vyhrať?

Craig šiel perfektne, v niektorých momentoch až neuveriteľne rýchlo. Ja som si sebou nebol v piatok veľmi istý a s Kajom to boli pre nás prvé spoločné kilometre. Neskôr som sa dostal do tempa a začal kajovi viac veriť, vďaka čomu som mohol zatlačiť. Som presvedčený, že Craig nešiel svoj limit, lebo ani ja nie. Bol to však skvelý súboj. Ak bol niekto rýchlejší, tak proste bol, ja som tlačil ako som mohol.

Vaša najbližšia rally?

Tento víkend sa bude jazdiť vo Švédsku svetový šampionát, čo je úplne iná trieda. Ja by som chcel ísť každú ďalšiu rýchlostku v čo najlepšom tempe, tak, ako to bolo v Lotyšsku. Musím povedať, že víťazstvo mi dodalo sebavedomie.

ketomaa-2.jpg

zt



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri