Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Keszi s Helméczym prvý krát v tíme Kesko Racing

Wednesday, 26. 03. 2014 - 11:00, Public relations   

Keszi s Helméczym prvý krát v tíme Kesko Racing

Rožňavčanov Juraja Kesziho s Pavlom Helméczym asi predstavovať slovenským rally divákom dvakrát netreba. Spoločne trate slovenských súťaží brázdia už niekoľko rokov.

Najskôr to bolo s Mazdou 323, ktorá však iba zriedka videla až cieľovú rampu, po nej pred dvoma, či troma rokmi uzrel svetlo sveta veľmi pekný Seat Leon TDi. S ním už všetko išlo ľahšie a Juraj s Paľom si dokonca v minuloročnej sezóne vyjazdili titul vicemajstra v triede 8. Až do konca minuloročnej sezóny sa všetko dialo pod hlavičkou L Racing Teamu. Od tohtoročnej sezóny, bude ale všetko inak a Juraj Keszi s Pavlom Helméczym vyrážajú do sveta rally s novým tímom pod názvom Kesko Racing Team.

Jozef Pisch;1t1u1324-2.jpg

„Aj doposiaľ sme na prednom okne nosili nálepku Kesko Rally Team, to však bola iba akási ozdoba, tak sme si iba privátne hovorili, keďže sme všetky tie roky jazdili pod záštitou Janka Liptáka a jeho L Racing Teamu. Do tohtoročnej sezóny však už vyrážame s oficiálnym Kesko Racing Teamom. Čo sa týka vozidla, odštartujeme s našim spoľahlivým Seatom Leon TDi, ktorý prešiel cez zimu ľahším repasom. Ani zloženie posádky sa nemení. Jediné, čo sa okrem súťažného tímu mení, je naša neprekonateľná túžba bojovať o titul v triede 8, ktorý nám v minulom roku ušiel viac menej iba o vlások. V tohtoročnej sezóne chceme do toho boja dať všetko, len dúfam, že nás nesklame technika. Sezónu začíname, rovnako ako všetci ostatní na súťaži v Maďarskom Miskolci. Napriek faktu, že sme sa tu boli už viac krát ako diváci, nikdy sme na Rally Miskolc neštartovali. Keďže sme, ako som spomínal absolvovali súťaž ako diváci, videli sme iba niektoré časti trate a tak som na ňu ako celok zvedavý. Viem, že to nebude ľahká súťaž, dosť dá zabrať prvá etapa, ktorú a jedno sa však teším a to sú maďarskí diváci. Atmosféra, ktorú diváci dokážu vytvoriť je fantastická a inak tomu nie je ani v Miskolci. Na štart úvodnej súťaže sezóny sa už nesmierne tešíme, veď zima bola dlhá a jazdenie nám už naozaj chýba," opísal zmeny v tíme, ale aj pred štartovnú náladu Juraj Keszi.

Tibor Szabosi;ibs7121-dxo.jpg

O tom, ako sa posádke Jura Keszi - Pavol Helméczy bude dariť v rámci úvodnej súťaže tohtoročného slovenského šampionátu v rally, vás budeme informovať po jej ukončení.

Kesko Racing Team, Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri