Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 sa blíži míľovými skokmi

Monday, 02. 10. 2017 - 12:38, Public relations   

KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 sa blíži míľovými skokmi

Tohtoročná sezóna automobilových športov sa pomaly, ale isto blíži ku koncu. Akousi pomyselnou bodkou za slovenskou sezónou sa v posledných rokoch stalo podujatie AUTO SHOW, konajúce sa na SLOVAKIA RINGU. Inak tomu nebude ani v tomto roku pričom podujatie AUTO SHOW odštartuje už po ôsmykrát v rade.

Tibor Szabosi;c30i7043-1.jpg

Priznám sa, ešte nikdy sa mi nestalo, aby som nestihol kvôli inej, dôležitej práci spropagovať podujatie, ktorého prípravu ako predseda organizačného výboru zastrešujem. Žiaľ teraz sa tak stalo prvýkrát a preto sa budem snažiť tento hendikep dohnať.

Tibor Szabosi;c30i8086-2.jpg

Zvláštne ustanovenia k podujatiu KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 sú už totiž zverejnené takmer dva týždne, pričom ich môžete nájsť na adrese: http://www.sams-asn.sk/pdf/dok001943.pdf

Tibor Szabosi;c30i5933-2.jpg

Zároveň so zverejnením Zvláštnych ustanovení bolo spustené aj prihlasovanie na podujatie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017, ktorého prvá vlna končí dňa 15.10.2017. Prihlášku, ako aj zoznam prihlásených nájdete na adrese: http://www.sams-asn.sk/prihlaska

Tibor Szabosi;c30i8173-1.jpg

Ďalšou dobrou správou je, že tohtoročná KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 je už v tomto momente zaradená do aplikácie RALLY4NOW, kde sa dozviete nielen všetky informácie, ale môžete tu sledovať aj výsledky online. Ak aplikáciu ešte nemáte, môžete si ju bezplatne stiahnuť na adrese www.rally4now.com/sk, pričom funguje v spolupráci so systémom android, ale aj IOS.

Tibor Szabosi;c30i6628-2.jpg

Miro Majláth
predseda OV KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri