Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Juho Hanninen dúfa v dobrý výsledok na Azoroch

Monday, 04. 05. 2009 - 13:43, Lukáš Raník   

Juho Hanninen dúfa v dobrý výsledok na AzorochTovárny jazdec Škody Motorsport Juho Hanninen dúfa, že na nadchádzajúcej súťaži IRC- Sata rally Acorez bude bojovať o medailové priečky.



Erik Toček;997h4121.jpg

Hanninen, ktorému až do svojej nehody v Monte Carlu patrila prvá priečka, odštartuje na Azoroch so štartovným číslom jedna. Pretože sa jedná o šotolinovú súťaž, pri ktorej bude rozhodovať taktiež štartovné poradie, bude Hanninen v malej nevýhode. Nakoľko bude z úvodu čistiť trať.

Peter Vranský;img_8171.jpg

„ Z mojej pozície to bude veľmi ťažká súťaž, ale ja verím, že štartovné poradie nebude tak veľký problém. Áno budeme viac vo šmyku, ale máme dobré auto a ja verím v dobrý výsledok,“ povedal Juho Hanninen.

Peter Vranský;img_7290.jpg

Celý tím Škoda Motorsport, samozrejme s Juhom a Janom, majú tesne pred štartom naplánovaný krátky test v mieste súťaže zameraný na doladenie setupu Fábie S 2000.






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri