Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Jozef Béreš jr.: Môj detský sen sa mi podarilo splniť až tento rok

Monday, 15. 06. 2009 - 00:45, Lukáš Raník   

Jozef Béreš jr.: Môj detský sen sa mi podarilo splniť až tento rokVyužili sme krátku prestávku v slovenskom majstráku a vďaka ochote Jozefa Béreša a tímu Styllex Vám prinášame rozhovor s vedúcim jazdcom priebežného poradia majstrovstiev Slovenska v rally.



Štefan Gombala;img_2571.jpg

Polovička sezóny je takmer za nami a ty bezkonkurenčne vládneš majstráku. Očakával si taký úspešný začiatok s novou technikou?
"Samozrejme, že som neočakával. Máme síce za sebou polovicu sezóny, ale to ešte nič neznamená, pretože tie najťažšie súťaže ešte len prídu."

Ktorá súťaž sa ti zatiaľ páčila najviac? Skús povedať jednu za naj atmosféru a jednu za najlepšie zorganizovanú podľa teba.
"Nikdy nepozerám na to, ako je súťaž zorganizovaná, ale zaujímajú ma trate, aby čo najviac vyhovovali rally súťaži. Šalgó – Gemer a Prešov boli zatiaľ najkrajšie, ale mali aj najťažšie rýchlostné skúšky. Atmosféra je dobrá na všetkých pretekoch, pokiaľ nie sú nejaké technické problémy alebo chyby."

Tibor Szabosi;img_2995.jpg

Mimo rally ťa môžu fanúšikovia vídať aj na MRC, či na kopcoch, máš vôbec nejaký víkend, ktorý nesedíš v závodnom aute? :-)
"Takých víkendov je veľmi málo. Na MRC chodím preto, aby sa divákov zabával, keďže na rally sa sústreďujem na čas. Preto jazdím MRC iba exibične. Kopce ako seriál som začal jazdiť znova tento rok so svojim autom, s Ladou VFTS, sk. B a tento môj detský sen sa mi podarilo splniť až tento rok. Jazda s tým autom je neopísateľná, žiadny komentár by ju nedokázal opísať."

Tibor Szabosi;_mg_9837.jpg

Ako hodnotíš seriál MRC?
"Je to veľmi dobrá cesta pre začínajúcich jazdcov a z roka na rok a preteku na pretek je to stále lepšie a aj súťažiaci sa snažia a je to dobrá príprava na rally."

Čo zahraničné štarty? Rozrástlo sa niečo oproti pôvodným plánom?
"Zatiaľ mám v pláne jazdiť len MSR a každý zahraničný štart ma len poteší."

Tibor Szabosi;img_0974.jpg

Na začiatku roku sa šuškalo o tvojej účasti na rally Monte Carlo, môžeš povedať kde to nakoniec stroskotalo?
"Šušká sa veľa vecí a niekedy vedia ostatní viac, ako ja..:-)"

Kde ťa môžu najbližšie fanúšikovia vidieť?
"Na budúci týždeň na Dobšinskom kopci a možno na nejakých slalomoch alebo MRC."

Tibor Szabosi;img_0035.jpg

Ďodimu ďakujeme za rozhovor a prajeme, aby tých štartov na rally bolo čo najviac.






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri