Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Jiří Ošmera a Pfeifer motorsport spokojný s pretekmi na Jankovom vŕšku

Tuesday, 07. 09. 2021 - 11:12, Miroslav Majláth   

Jiří Ošmera a Pfeifer motorsport spokojný s pretekmi na Jankovom vŕšku

Zo Slovinska cez Moravu až na Slovensko viedla počas minulého týždňa cesta Jiřího Ošmeru, tak aby nakoniec cez víkend skončil na pretekoch Autopola Jankov vŕšok 2021.

 

Tibor Szabosi

Jirka spoločne s vozidlom Volkswagen Scirocco práve tu na trati medzi Uhrovcom a Jankovým vŕškom bojoval o ďalšie body nielen v rámci Českých kopcových majstrovstiev, ale aj Medzinárodných majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu. A treba povedať, že sa mu aj darilo, keďže v rámci českých majstrovstiev dojazdil po oba dva dni na treťom mieste v Kategórii 1 a Skupine 4. Rovnako dobré umiestnenie získal aj v rámci slovenských medzinárodných majstrovstiev, kde v sobotu bral v rovnakej kategórii a skupine body za štvrté miesto a v nedeľu za šieste. Ak vezmeme v úvahu aj fakt, že bol po oba dva dni najrýchlejším českým jazdcom v skupine 4, treba iba konštatovať, že predviedol naozaj výborný výkon.

Tibor Szabosi

„Poslednýkrát som tu jazdil pred dvoma rokmi a musím povedať, že od tej doby je trať v horšom stave. V sobotu som však zajazdil dva takmer rovnaké časy, čiže to asi bolo maximum, čo sa dalo. V nedeľu sa mi podarilo ísť ešte o dve sekundy rýchlejšie, čo je môj osobný rekord na tejto trati. Práve na Jankov vŕšok chodím naozaj rád, tunajšia trať ako aj organizácia pretekov sa mi naozaj páči. V tomto roku bola štartová listina poriadne nabitá, nepamätám si že by tu také množstvo jazdcov niekedy bolo. Bol to fantastický víkend a moje poďakovanie patrí všetkým partnerom Pfeifer Motorsportu, ale aj organizátorom za skvelú robotu,“ zhodnotil v nedeľu po pretekoch Jiří Ošmera.

Tibor Szabosi

Jirku mali počas budúceho víkendu čakať preteky v Ústí nad Orlicí, tie žiaľ boli zrušené a tak sa môže plne sústrediť na posledné kolo seriálu FIA European Hill Climb Championship, ktoré sa bude konať o dva týždne v chorvátskom Buzete.

Tibor Szabosi

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri