Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Igor Drotár začína exhibičné turné na Auto Show

Wednesday, 31. 10. 2018 - 17:55, Public relations   

Igor Drotár začína exhibičné turné na Auto Show

Prešovská automobilová a športová legenda Igor Drotár len nedávno ukončil sezónu 2018 na Rally Košice, a to skvelým tretím miestom v absolútnom hodnotení súťaže. V pretekoch automobilov do vrchu (MSR PAV) pre zmenu skončil celkovo druhý, čím opäť potvrdil, že s ním treba rátať aj do budúcnosti.

Tibor Szabosi;v3i7204.jpg

Budúcnosť začína samozrejme už teraz a aj keď je oficiálna sezóna za nami, na rad prichádzajú exhibície rely. Tie majú často rozpoluplný charakter šou a zároveň ostrej súťaže; napokon, kto si raz dá na hlavu pretekársku prilbu, ten vidí len najkratšiu priamku medzi rovinkou a zákrutou...

Martin Paľov;ik8a9345.jpg

Igor Drotár je však dostatočne zrelý pretekár, ktorý si okrem ostrej jazdy vie vychutnať hlavne život. A rýchla jazda v pretekárskom špeciáli je zakaždým zážitok sám osebe, aj pre skúseného matadora, akým je práve on. Auto Show na okruhu Slovakia Ring (2.-3. novembra) je miestom pre všetkých fanúšikov rôznych motoristických disciplín. Okrem majstrov rely zabávajú divákov aj majstri okruhov, kopcov, či autokrosu. V priateľskej atmosfére sa tu stretávajú aj tímy so svojimi reklamnými partnermi. Predovšetkým oni majú jedinečnú príležitosť skúsiť si zrýchlenie a vôňu pretekárskeho auta na mieste spolujazdca.

Tibor Szabosi;v3i0955.jpg

Auto Show je samozrejme len prvé zo série exhibičných podujatí túto jeseň a zimu. Igora ešte čaká kolotoč Stretnutia majstrov v českej Sosnovej, obľúbený Pražský relyšprint s centrom na strahovskom štadióne, či mikulášska rely v Slušoviciach.

Martin Paľov;ik8a0262-1.jpg

Igor Drotár: "Nedávna Rally Košice a naše tretie miesto boli dobrou motiváciou, aj keď súťaženie a šance vnímame samozrejme veľmi triezvo. Teraz nás však čakajú milé "povinnosti" v podobe stretnutí s priateľmi, okorenené zábavnou, rýchlou jazdou na exhibičných podujatiach. Štartujeme už tento piatok na Auto Show. Teším sa, že mi bude sekundovať opäť spolujazdec Miňo Ferencz a tiež verím, že nám nová Škoda Fabia R5 prinesie opäť radosť. Pozývam teda všetkých fanúšikov motoršportu na toto spoločné stretnutie na okruhu Slovakia Ring."

Tibor Szabosi;v3i9193.jpg

Na programe Auto Show je testovací piatok a v sobotu trojica rýchlostných skúšok. Tie sa pôjdu z 99 percent na spevnenom povrchu v kombinácii rýchlostnej dráhy a obslužných komunikácií autodrómu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri