Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Igor Drotár pred Pezinskou Babou: Všetko je otvorené!

Monday, 02. 07. 2018 - 21:56, Public relations   

Igor Drotár pred Pezinskou Babou: Všetko je otvorené!

Majstrovstvá Slovenska preteky automobilov do vrchu (MSR PAV) pokračujú tento víkend už piatym podujatím sezóny. Tesné bodové rozdiely a výsledky môžeme očakávať aj teraz na Pezinskej Babe.

 

Tibor Szabosi;c50q1436.jpg

Minulý ročník obľúbených pretekov neďaleko Pezinka dopadli pre Igora výborne: jedno druhé miesto a k tomu víťazstvo na 5100-metrovej trati plnej zákrut, s miestami rozbitejším povrchom. Pezinská Baba je však tradícia a po horúcich Oždianskych serpentínach nás čakajú ďalšie napínavé preteky. Po piatich podujatiach stráca Igor Drotár (Škoda Fabia DTRi, trieda E1) so 137 bodmi na priebežne druhej priečke len 3 body na vedúceho Věroslava Cvrčeka ml. Do konca sezóny však ostáva spolu s Pezinskou Babou ešte päť podujatí a v rámci nich dovedna deväť samostatných pretekov. Na konci sezóny si tiež každý jazdec musí škrtnúť jeden najlepší a jeden najhorší výsledok. Všetko je tak otvorené.

Tibor Szabosi;c30i0533-12.jpg

Igor Drotár: "Pezinská Baba je krásne a vždy skvelo zorganizované podujatie. Každý rok sa sem teším a je dobre, že sa tu stretávame už pár rokov po sebe. Rýchly úvod trate strieda technická pasáž plná zákrut, s pomerne rýchlym záverom. Pravidelne nám tu praje aj horúce počasie a množstvo fanúšikov, keďže na západe krajiny máme len dvoje kopcových pretekov a k tomu žiadnu rely, okrem mimosezónnej Auto Show... Už veľmi sa teším na ďalší súboj s konkurenciou. Dôležité je, aby mal každý rovnaké podmienky a aby nám slúžila aj technika. Každý z nás jazdí na pomerne odlišnom vozidle - po technickej stránke a o to sú preteky zaujímavejšie. Verím, že sa nám bude dariť."

Tibor Szabosi;c50q1991.jpg

Preteky do vrchu Slovakia Baba 2018 sú na programe už tento víkend 7. a 8. júla.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri