Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Hviezdy a hviezdičky v Novej Bystrici

Thursday, 04. 08. 2022 - 07:27, Miroslav Majláth   

Hviezdy a hviezdičky v Novej Bystrici

Zoznam prihlásených Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022 sa pomaly, ale o to istejšie začína poriadne napĺňať. A nielen hviezdičkami, ale aj poriadnymi hviezdami.

 

Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022

V rámci podujatia Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022 sú zoznamy prihlásených hneď dva. Jeden obsahuje mená jazdcov, ktorí sa prihlasujú v rámci slovenského kopcového šampionátu, šampionátu historických vozidiel, či kopcového poháru. Zoznam, ale aj samotnú prihlášku na podujatie nájdete na web stránke: http://www.sams-asn.sk/prihlaska3.php. Druhý zoznam zahŕňa v sebe zahŕňa mená jazdcov, ktorí sa prihlasujú do českého EDDA Cupu, ktorý nájdete na web stránke: http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.php?m=trate/jezdci&t=188.

Tibor Szabosi;ac7i0079-3.jpg

Pri pohľade do oboch zoznamov prihlásených je už dnes jasné, že fanúšikovia pretekov automobilov do vrchu sa v Novej Bystrici v dňoch 13. – 14.8.2022 budú mať na čo tešiť. V slovenskom zozname síce ešte chýba množstvo jazdcov, Martin Juhás, úradujúci slovenský kopcový majster tu nechýba. A v Novej Bystrici, tak ako aj na všetkých predchádzajúcich podujatiach v tomto roku sa predstaví v spolupráci s formulou Lola B02/50. Samozrejme, okrem Martina už zoznam prihlásených obsahuje aj množstvo ďalších veľmi dobrých slovenských jazdcov.

Tibor Szabosi;ac7i3517-1.jpg

V prípade EDDA Cupu je už k dnešnému dňu prihlásených takmer šesťdesiat jazdcov. Medzi nimi nebude chýbať dvojica jazdcov na vozidlách špecifikácie R5, ktoré určite potešia nejedno oko diváka.

Tibor Szabosi;asr60762-4.jpg

No a potom je tu ešte tretí, takzvaný neoficiálny zoznam organizátora, do ktorého bolo práve včera dopísané jedno veľmi zaujímavé meno – Filip Mareš. Navyše sa Filip, jeden z aktuálne najlepších českých rally jazdcov predstaví divákom s vozidlom Škoda Fabia WRC vo farbách továrenského tímu Škoda.

Tibor Szabosi;asr60741-6.jpg

Jedno je dnes už na sto percent isté. Podujatie Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022 bude zaujímavé, lákavé, jazdecky veľmi pestré a určite aj poriadne napínavé. A preto si ho netreba nechať ujsť. Pripomíname, že podujatie sa bude konať v dňoch 13. – 14.8.2022.

Miro Majláth
tlačový tajomník
Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri