Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Hlasy po prvom dni

Saturday, 14. 04. 2012 - 00:50, Daniel Mandzi   

Hlasy po prvom dni

Jozef Béreš ml. „Najviac som sa obával dlhej, nočnej rýchlostnej skúšky Zlatá Baňa, ale keď sme po predchádzajúcich dvoch mali dostatočný náskok, tak sme si povedali že túto eresku potrebujeme iba prežiť. Nahodili sme opatrnejšie tempo, nie zase pomalé, ale nakoniec sme sa oproti prvému prejazdu zhoršili asi o dvadsať sekúnd. Myslel som, že Grzyb to využije, ale nestalo a prvý deň sme vyhrali."

Tibor Szabosi;67c2132.jpg

Grzegorz Grzyb: „Cieľ, skončiť na druhom mieste sa nám podarilo splniť. Vedeli sme, že Jožko Béreš bude na domácich tratiach silný. Osobne som na nich necítil najistešie, ale pred nami je ešte jeden súťažný deň. Jožko išiel veľmi dobre a nemali sme šancu. Zajtra by sme mu chceli viac konkurovať."

Jaroslav Melichárek: „Napriek problémom, ktoré nás počas dňa postretli, s tretím miestom môžeme byť spokojní. Do druhej rundy sme opäť vstúpili zle, ale záver nám vyšiel a nakoniec to vylepšilo naše celkové postavenie po prvom dni."

 Jaroslav Orsák: „Druhá séria bola výsledkovo za 1, ale mali sme problémy s dobíjaním auta. Naviac sme urobili jednu chybu, keď som prebrzdil jednu zákrutu v prvej ereske tejto rundy. Na poslednej zase prestalo dobíjať auto a museli sme vypnúť aj lampičku spolujazdca. Nakoniec sme došli, vyhrali sme triedu, čo bolo naším cieľom. Ale dokázali sme to aj vďaka chybe Chuchalu. Taký je však šport."

Marek Špavelko: „Ťažko je nejako sumarizovať dnešný deň, keď na súťaži je veľmi záhadné „dianie sa časov". Nemôžem sa ani vyjadriť, lebo asi prasknem od zlosti. Uvidíme ako sa to nakoniec vyrieši. Inač povedané,  je to super testovanie auta, som spokojný a rád by som ešte z tohto auta vytiahol niečo viac."

Tibor Szabosi;co8c2068-8.jpg

Pavol Nagy: „Podarilo sa nám zvýšiť náskok pred konkurenciou a sme spokojní. Na druhý prejazd sme zvolili voľnejšie tempo, ale snažili sme sa udržať súperov na dištanc."

Jozef Béreš st. „Sme spokojní, lebo sme v cieli prvej etapy, veď efkovú triedu vyhrávame s veľkým náskokom. V prvom kole sme mali problémy, keď sme v prvej ereske dostali hodiny: Na druhej som dobehol Gregušku a išiel som za ním asi päť kilometrov. Zrejme ma nevidel a nevedel ma pustiť. Trocha som znervóznel, ale potom ma pustil. Mali sme trocha problémy aj s brzdami, ale v servise sa všetko vyriešilo. Druhé kolo bolo už lepšie. Auto fungovalo ako očakávame, no priznávam, že som už pociťoval aj únavu. Nočná ereska dá zabrať,  má niečo do seba či už tie svetlá ale aj diváci, takže bolo to pekné. Teraz už sa dobre vyspať a zajtra nás čaká druhý deň."

Mário Csente: „Druhé kolo pre nás dopadlo veľmi zle, na štvrtej ereske sme urobili štyrikrát hodiny. To sa mi ešte nikdy nestalo. Na poslednej sme išli pomalšie, lebo za tmy sme toho veľa nejazdili, no čas bol veľmi zlý a som sklamaný."

Tibor Szabosi;67c2072.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri