Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Fuchs RT - posledné tankovanie

Thursday, 04. 12. 2008 - 08:14, T. Szabosi   

Fuchs RT - posledné tankovanieUž to bolo po štvrtý raz čo sme pozvolávali našich reklamných partnerov, priateľov a ľudí ktorý nám pomáhajú, aby sme sa im po sezóne aspoň symbolicky odvďačili za ich pomoc. Podujatie sme po tretí raz naplánovali na koniec novembra no po dvoch nevydarených pokusoch nám príroda tento rok konečne uštedrila trocha snehu.

Tibor Szabosi;img_6255.jpg

Prípravy začali už v piatok 28.11. na letisku Rohozná pri Brezne, kde sme museli vymyslieť a vybudovať trať, vypluhovať bezpečnostné snehové bariéry, únikové zóny a veľa dalších vecí ako napríklad zabezpečiť občerstvenie alebo večerné posedenie.

Tibor Szabosi;img_6190.jpg

V sobotu bol naplánovaný začiatok na 11:00 hod. Každý si mohol zajazdiť na trati na svojom alebo pripravenom aute alebo vyskúšať sedadlo spolujazdca vedľa jedného z jazdcov teamu. Celý deň panovala príjemná a priateľská atmosféra. O 16:00 sme sa všetci presunuli do neďalekého hotela Rohozná kde pokračoval program voľnou zábavou skoro až do rána :-)

Tibor Szabosi;img_6030.jpg

Všetkým zúčastneným chceme poďakovať za stretnutie a zachovanie priazne.

Martin Kysucký


Fotogaléria z podujatia





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri