Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

FOTO + VIDEO: Ogier a Meeke havarovali na testoch vo Fínsku

Monday, 11. 07. 2011 - 16:05, Katarína Ďurecová   

FOTO + VIDEO: Ogier a Meeke havarovali na testoch vo Fínsku

Jazdi Citroenu sa po teste na Rally Deutschland (viac o teste v Nemecku nájdete v tomto článku) presunuli do Fínska, kde testovali na Rally Finland. Test Sébastiena Loeba prebehol bez problémov, o teste Sébastiena Ogiera sa však to isté povedať nedá. Mladší z dvojice oboch francúzskych Sébastienov totiž nezvládol jednu zo zákrut a skončil mimo trať.

Podobný kúsok sa podaril i jazdcovi továrneho tímu Mini Krisovi Meekovi. Ten, na rozdiel od Sébastiena Ogiera, podľa fínskeho serveru mtv3.fi havaroval ešte pred samotným začiatkom testu. Tím Mini že vraj zakázal všetkým na mieste havarované auto fotiť a pokúšal sa celú situáciu utajiť, to sa im ale očividne úplne nepodarilo. Našťastie Meeke ale dostane možnosť ďalšieho testu v podobe Rally Estonia (viac o zaujímavých menách štartujúcich na tejto rally sa dočítate tu), ktorá je všeobecne braná ako generálka na Rally Finland.

Fotografie a video z havárie Sébastiena Ogiera, ktoré prehráte kliknutím na prvý obrázok. Viac fotografií nájdete tu:

www.harrinkuvat.1g.fi

www.harrinkuvat.1g.fi

www.harrinkuvat.1g.fi

www.harrinkuvat.1g.fi

www.harrinkuvat.1g.fi

Dve menšie fotografie z havárie Krisa Meeka. Video a lepšie fotografie sa na internete (zatiaľ) neobjavili:

www.mtv3.fi

www.planetemarcus.com - http://twitpic.com/5ojves

Kris Meeke a jeho spolujazdec Paul Nagle sú, tak ako i Sébastien Ogier so svojim navigátorom Julienom Ingrassiom, po havárii v poriadku.

Video z fínskeho testu Sébastiena Loeba, ktorý bol očividne v dobrej nálade a ktorý, na rozdiel od dvojice Sébastien Ogier a Kris Meeke, zvládol svoj test bez problémov a rozbitého auta:

Daniele Carta;loeb7.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri