Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

FOTO & VIDEO: Marco Simoncelli testoval Ford Fiesta RS WRC

Friday, 23. 09. 2011 - 13:28, Katarína Ďurecová   

FOTO & VIDEO: Marco Simoncelli testoval Ford Fiesta RS WRC

Jazdec motogp Marco Simoncelli si tento týždeň otestoval Ford Fiesta RS WRC. Test sa odohral za prítomnosti Mikka Hirvonena vo Veľkej Británii len pár hodín po tom, ako Simoncelli získal štvrté miesto v pretekoch motogp na španielskom okruhu Aragón.

Test Simoncellimu vybavila firma Castrol - sponzor jeho tímu v motogp (San Carlo Honda Gresini) a zároveň sponzor továrenského tímu Ford: „Bolo pre mňa cťou byť Castrolom pozvaný na jazdu v tomto aute. Chvíľu mi trvalo, kým som si na všetko zvykol, ale auto je po tom, ako sa naučíte všetko kontrolovať extrémne dobre vyvážené. Vždy je veľmi osožné zdieľať skúsenosti z pretekov a i technické vedomosti s ostatnými jazdcami a od Mikka a jeho tímu som sa toho dnes veľa naučil", zhodnotil svoj test Marco Simoncelli.

Video z jazdy Mikka Hirvonena s Marcom Simoncellim na sedadle spolujazdca prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu, ďalšie zaujímavé video z tohto testu, na ktorom okrem iného uvidíte, že testu sa okrem Simoncelliho zúčastnil i Jonathan Rea zo série World Superbikes, prehráte po kliknutí na túto linku:

moto.it;

„Je to vždy veľká zábava, keď vám Castrol dá možnosť stretnúť sa s inými jazdcami. Marco je očividne skutočne talentovaný. Pokiaľ zvážime, že v tomto aute sedel prvýkrát, tak zajazdil zopár skutočne pôsobivých časov. Možno je tu preňho budúcnosť vo WRC po tom, ako skončí v motogp!", pochvalne sa o Simoncellim vyjadril Mikko Hirvonen.

Marco Simoncelli by sa mal vo Forde Fiesta RS WRC objaviť na Monza Rally Show, na ktorej pravidelne štartuje posledné tri roky. Na tomto podujatí by sa okrem iných zaujímavých mien mali tento rok objaviť i Valentino Rossi, či Ken Block.

Na záver si pozrite ešte dve krátke videá z jazdy Marca Simoncelliho, ktoré prehráte po kliknutí na nasledujúce dve fotografie:

motogp.com;

moto.it;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri