Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

FIAT RUFA sa predstaví na Pezinskej Babe

Monday, 13. 07. 2009 - 18:03, Miroslav Majláth   

FIAT RUFA sa predstaví na Pezinskej BabeSlovenský FIAT RUFA Rally Team, ako tomu napovedá aj jeho názov sa už niekoľko rokov venuje výlučne automobilovým súťažiam rally. Jedinú výnimku v doterajšej histórii tvorí účasť na pretekoch automobilov do vrchu na Pezinskej Babe.


Tibor Szabosi;_mg_1807.jpg

Preteky automobilov do vrchu na Pezinskej Babe sú už tradične zaradené nielen do majstrovstiev Slovenska, ale aj do majstrovstiev Európy. Obľúbenosť týchto pretekov u nás i v zahraničí podčiarkuje fakt, že každoročne sa na ich štarte zhromaždí vyše stovka pretekárov z celej Európy. V posledných rokoch na štarte nechýba ani zástupca slovenského FIAT RUFA Rally Teamu. Inak tomu nebude ani v tomto roku a tak sa diváci môžu tešiť na poľského jazdca Grzegorza Grzyba, ktorý sa predstaví na vozidle Fiat Grande Punto S2000 s ktorým bojuje aj v rámci Majstrovstiev Slovenskej republiky v rally 2009, či na vybratých zahraničných podujatiach.

Štefan Gombala;img_2597.jpg

Prečo sa práve ME PAV Pezinská Baba stali jediným podujatím mimo rally kde sa FIAT RUFA Rally Team pravidelne prezentuje sme zisťovali u manažéra tímu Ľubomíra Klemana. „Preteky automobilov do vrchu na Pezinskej Babe boli v podstate vybraté našimi reklamnými partnermi, ktorých veľké percento je práve z Bratislavy a blízkeho okolia. Som rád, že v tomto roku sa môžeme na Pezinskej Babe predviesť s technikou, ktorú využívame na rally. Pri týchto pretekoch ani tak nejde o výsledok, berieme ich skôr ako prezentačné.“

FIAT RUFA Rally Team






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri