Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Evansa nahradí vo Fínsku Greensmith

Wednesday, 17. 07. 2019 - 17:07, Ľuboš Kašický   

Evansa nahradí vo Fínsku Greensmith

Zaujímavá správa dnes prišla z tímu M-Sport. Elfyn Evans nenastúpi na blížiacu sa fínsku súťaž a nahradí ho Gus Greensmith.

 

Zaujímavý je aj dôvod, prečo dochádza k tejto zmene. Počas uplynulého víkendu sa v Estónsku jazdila silno obsadená súťaž, kde nechýbali továrenské tímy Toyoty, Hyundaia, Citroenu a ani M-Sport. Súťaž podľa očakávania vyhral Ott Tänak na Toyote a Elfyn Evans svoj Ford Fiestu WRC doviezol s minútovou stratou na druhom mieste. O to viac prekvapuje dnešná správa z Cumbrie. Čo sa teda stalo?

Copyright manufacturer;mg-5559-3.jpg

Evans výborne vyštartoval a snažil sa popreháňať domáceho hrdinu Tänaka. Už na druhom úseku bol však veľký skok a Walesan dopadol až príliš tvrdo. Súťaž so sebazaprením došiel, no po pretekoch sa ukázalo, že si poriadne narazil vnútornosti a lekári mu odporučili, aby svoje telo trochu pošetril a radšej nadchádzajúcu súťaž majstrovstiev sveta vynechal.

Copyright manufacturer;cl2019004-618.jpg

Evans poslúchol odporúčania lekárov a tím ho uvoľnil z povinnosti a na Fínsko nasadí posádku Gusa Greensmitha a Elliota Edmonsona. „Elfynovi sme jasne povedali, že jeho auto na neho bude čakať hneď, ako sa zotaví,“ potvrdil aj Malcolm Wilson.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri