Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Elisabete Jacinto: „Motivovaná ako nikdy predtým.“

Monday, 22. 11. 2010 - 08:00, Michal Kostka   

Elisabete Jacinto: „Motivovaná ako nikdy predtým.“

V opojení z čerstvého víťazstva na Rally Maroko je Elisabete Jacinto motivovaná ako nikdy predtým a rozhodnutá zapísať svoje meno do histórie Africa Eco Race. Do boja proti silnej konkurencii tiahne v plnej zbroji.

Africa Eco Race;

„Súperi? Sú vynikajúci a to je mimoriadny stimul na čo najlepšiu prípravu. Zvyšuje to motiváciu a prináša nutnosť byť v perfektnej kondícii. Príprava je spoločným tímovým úsilím, podieľajú sa na nej všetci. Minulý ročník sa mi veľmi páčil napriek tomu, že sme kvôli technickým problémom museli zo súťaže odstúpiť. Odvtedy sme na MANe zapracovali a nedávne víťazstvo v Maroku potvrdilo správnosť našej voľby. Veľmi sa túžim vrátiť na Africa Eco Race a tentoraz sa chcem prebojovať až do cieľa. Celý tím si pochvaľoval atmosféra, ale aj kvalitu a presnosť road booku. Pohostinnosť tejto súťaže umožňuje účastníkom súperiť na trati a zároveň si vychutnávať úžasné chvíle spolu v bivaku. Teším sa, až to vypukne."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri