Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Willy Jobard: „Do Afriky s eko-motorkou.“

Monday, 22. 11. 2010 - 00:12, Michal Kostka   

Willy Jobard: „Do Afriky s eko-motorkou.“

Presne podľa filozofie súťaže sa na štarte kategórie motocyklov objavia dva hybridné stroje. Po minuloročnej účasti na Tuniskej rally zatúžil Willy Jobard po náročnejšej výzve. Účasť na Africa Eco Race mu poslúži ako ďalší vývojový stupeň projektu „Pantone" - systému, ktorý pod tlakom vstrekuje vodu do motora. Výsledkom je menej emisií a menšia spotreba paliva bez straty výkonu a tiež predlženie životnosti motora.

Willy Jobard;

„Africa Eco Race bude ďalšou fázou vývoja tohto systému. Minulé leto sme uskutočnili mnoho testov s cieľom ďalej znižovať mieru znečistenia. Myšlienku som v hlave nosil dlho, teraz sa krok po kroku stáva realitou. Africa Eco Race som si zvolil tiež preto, aby som si pripomenul pocit, ktorý som zažíval pri súťažení v minulosti. Rally s ľudskými hodnotami, to je to čo očakávam od tejto disciplíny. Byť sám uprostred dún... Týmto dobrodružstvom ma bude sprevádzať jeden z mojich priateľov. S dvoma identickými motorkami by sme mali počas tohto testu získať viac poznatkov."




Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri