Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Elena je nadšený z dokončenia Rally Monte Carlo (+video)

Monday, 24. 01. 2011 - 08:02, Katarína Ďurecová   

Elena je nadšený z dokončenia Rally Monte Carlo (+video)

Daniel Elena je nadšený zo svojej účasti na svojej domácej Rally Monte Carlo a obzvlášť z toho, že sa vošiel do šesťdesiatky najlepších jazdcov, ktorá bola pripustené na nočné rýchlostné skúšky a teda aj prejazd legendárnym Col de Turini. Elenovi to vyšlo naozaj len tesne, lebo pred tým bol v klasifikácii práve na šesťdesiatom mieste.

„Bolo to veľmi špeciálne privilégium, nie len že som dokončil rally, ale aj to, že som sa dostal na Col de Turini v poslednú noc. Rally som si veľmi užil, ale teraz ma čaká ďalšia a dôležitejšia práca", hovorí Elena, ktorého už budúci mesiac čaká Rally Sweden, kde ho už uvidíme na jeho obvyklom mieste - mieste spolujazdca po boku Sébastiena Loeba.

Tibor Szabosi;t2c9739.jpg

Elenu sme na Rally Monte Carlo ako jazdca mohli vidieť už tretí krát. „Celkovo ma tieto skúsenosti naučili, že mi to lepšie ide, keď som na mieste spolujazdca", poznamenal Elena, ktorý štartoval na stom výročí s Rally Monte Carlo s číslom 100.

Citroen Racing;citroen-ds3-wrc-2011-34.jpg

Na záver si pozrite video z atmosféry, ktorá panovala na Col de Turini pri prejazde domáceho Daniela Eleny, na ktorom môžete vidieť, že okrem divákov si to užíval najmä samotný Elena. Mimochodom, Rally Monte Carlo nakoniec dokončilo zo pôvodných 120-tich len 54 posádok a Daniel Elena bol celkovo na 52-hom mieste.

Tibor Szabosi;t2c9627.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri