Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dve prvé miesta pre Zaneti na Ostrej Lúke

Wednesday, 12. 09. 2018 - 13:18, Ľuboš Kašický   

Dve prvé miesta pre Zaneti na Ostrej Lúke

Tím Zaneti Motorsport sme si zvykli vídať skôr na rely pretekoch. Po úspešnom štarte na Jankovom Vŕšku sa však Ivan Mutňanský rozhodol absolvovať aj záverečný podnik slovenského kopcového šampionátu na Ostrej Lúke a znova svojim výkonom nesklamal.


Sezóna MSR PAV 2018 mala tento rok v kalendári deväť podnikov. Tým posledným bol známy kopec neďaleko Zvolena, ktorý je síce krátky, ale poriadne náročný. „Prichádzal som sem s rešpektom. Nikdy som na Ostrej Lúke predtým neštartoval a počul som, že má niekoľko zradných miest na ktoré si treba dávať pozor," priznal Ivan Mutňanský. „Trať je krátka a dá sa preto rýchlo zapamätať. Má zopár roviniek, no skôr by som povedal, že je technická. Dosť náročná. Už po úvodných tréningoch som však cítil, že mi sadla a začal som si ju užívať."

Tibor Szabosi;c30i6673-13.jpg

Vnútorný pocit Ivana Mutňanského, ktorý je zároveň aj šéfom Zaneti Motorsport tímu, sa v súťažných jazdách preniesol aj do výsledkov. „Jazdil som časy okolo desiateho miesta v absolútnom poradí a v oboch súťažných dňoch som zvíťazil v triede S20," radoval sa Mutňanský, ktorý štartoval s Fordom Fiesta R5 pripravovaným talianskym RB Motorsportom. „Chlapci boli úžasní," pochvaľoval si ich prácu Ivan Mutňanský. „Auto bolo dokonalo pripravené. Fungovalo ako hodinky a chcem sa za to veľmi poďakovať našim talianskym partnerom, ktorí odviedli skutočne perfektnú prácu."

Tibor Szabosi;c30i0321-15.jpg

„Celý víkend prebehol v priam ideálnych podmienkach a myslím, že všetci sme si ho poriadne vychutnali. Mojim jediným drobným problémom bolo to, že v nedeľu sa mi už na trati dosť šmýkalo. Mali sme totiž staršie ojazdené pneumatiky a tak som si dával viacej pozor," priznal chlapsky Ivan Mutňanský. Treba však dopovedať, že ani ojazdené gumy už nič nezmenili na jeho nedeľňajšom víťazstve. „Z Ostrej Lúky odchádzam s výborným pocitom. Výborne som si zajazdil a dvoma víťazstvami v triede S20 som úspešne prezentoval náš tím Zaneti Motorosport. Čo si môžeme na záver kopcovej sezóny želať viac?"

Tibor Szabosi;c30i8891-13.jpg

Po skončení sezóny Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu a ohlásenej neúčasti na poslednom podujatí Majstrovstiev Slovenska rely v Košiciach teraz na tím Zaneti Motorsport čaká niekoľko tradičných koncoročných podujatí a ak sa všetko podarí, tak aj jeden „sladký cukrík prekvapenia" navyše. Ale nepredbiehajme.

zaneti-banner2.jpg

zaneti-banner3.jpg

Pozrite si celú galériu tu:

Tibor Szabosi;c30i7764-19.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri