Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dva krát dva pre Roba Šútora a Subaru Rally Team Komárno z Ostrej Lúky

Wednesday, 12. 09. 2018 - 10:44, Public relations   

Dva krát dva pre Roba Šútora a Subaru Rally Team Komárno z Ostrej Lúky

Róbert Šútor spoločne so Subaru Rally Teamom Komárno a Škodou Octavia vybojovali dve druhé miesta v triede E1-2000 v rámci podujatia Valtec Ostrá Lúka 2018.

 

Tibor Szabosi;c30i8133-13.jpg

Komárňanský tím spoločne s jazdcom Robom Šútorom ukončil premiérovú sezónu v slovenskom kopcovom šampionáte. Jeho záverečné dve kolá sa konali neďaleko Zvolena, na Ostrej Lúke. Práve tunajšia trať bola z celých Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018 jedinou, pre Roba a jeho Škodu Octavia známou, keďže tu štartoval už v minulom roku. Práve znalosť trate asi dopomohla Robovi Šútorovi k dvojici dobrých výsledkov, keď mu v cieli oboch pretekárskych dní patrilo vždy druhé miesto v triede E1-2000.

Tibor Szabosi;c30i9081-15.jpg

„Bolo to dobré podujatie. Všetko fungovalo ako malo, aj počasie sa vydarilo a na preteky bolo priam stvorené, čiže ani veľmi teplo, ani zima. Tunajšiu trať som už mal vrytú do pamäti, čo bolo super. Ak k mojim dvom miestam v triede pripočítam aj desiate a jedenáste miesto v skupine E1 a dvadsiate a osemnáste v absolútnom poradí, som spokojný. Verím, že sme v tejto premiérovej sezóne presvedčili a zaujali. Snažil som sa do toho vložiť všetko, tak dúfam, že aj v Subaru Rally Teame Komárno budú spokojní. Ja by som všetkým chcel poďakovať za podporu," zhodnotil Róbert Šútor.

Tibor Szabosi;c30i9494-14.jpg

Pre Roba Šútora a Subaru Rally Team Komárno ešte sezóna neskončila. Fanúšikovia si jeho výkon budú mať možnosť ešte pozrieť začiatkom mesiaca november na podujatí Auto Show na SLOVAKIA RINGU.

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri