Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Ďurovkinove body z Mostu

Tuesday, 18. 05. 2010 - 18:10, Miroslav Majláth   

Ďurovkinove body z Mostu

Marek Ďurovkin absolvoval počas uplynulého víkendu ďalšiu dvojicu šprintových pretekov automobilov na okruhu a pripísal si na svoje konto ďalšie body za víťazstvo v divízii D4 do dvoch litrov. Do prvých pretekov v Moste nastupoval Marek Ďurovkin po chybe v kvalifikácii až z posledného miesta štartového roštu.

Tomáš Mansfeld;mg-9376.jpg

Ako sa neskôr ukázalo, tieto preteky boli pre Mareka akoby zakliate, keďže v nich nakoniec z prvého miesta po výlete mimo trať cieľ nevidel. V druhých pretekoch, ktoré sa konali nasledujúci deň v sobotu si však všetko vynahradil a pripísal si body za prvé miesto v rámci šprintových pretekov divízie D4 do dvoch litrov.

Tomáš Mansfeld;mg-9558.jpg

„V piatok som mal jednoducho smolný deň. Najskôr som si v kvalifikácii nevšimol signalizáciu žltou vlajkou. Počas nej sa nesmie predbiehať, čo som samozrejme v tom momente urobil. Trest prišiel okamžite a ja som musel štartovať z poslednej pozície štartového roštu. Potom v pretekoch som neskoro išiel na brzdy a následne som vyletel z trate. V sobotu to už bolo dobré a som rád, že sa mi podarilo v rámci slovenského majstráku vyhrať," spytoval si svedomie Marek Ďurovkin po pretekoch.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri