Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Druhý začiatok

Tuesday, 22. 04. 2008 - 16:23, T. Szabosi   

Druhý začiatokPosledný aprílový víkend má posádka Teamu Citroën Slovakia Jaro Homola – Alex Štefuca pred sebou ďalšie podujatie slovenského šampionátu Rally v Rožňave. Po necelom roku sa teda vracia na miesta, kde sa pre našu rozbiehajúcu sa posádku minulý rok sezóna nečakane prerušila. Keďže ani na prvej súťaži v tomto roku Rally Eger sa nepodarilo odjazdiť veľa ostrých kilometrov, stále môžeme hovoriť o začiatku tohtoročnej sezóny. Radosť a nedočkavosť celého tímu znásobuje aj fakt, že rýchlostné skúšky v Rožňave a okolí sú nepochybne jedny z najkrajších na Slovensku a napriek nepríjemným okolnostiam sa aj našej posádke vyslovene páčia.



V osvedčenom rožňavskom itinerári došlo k jednej zmene - organizátor zaradil medzi už klasické aj jednu staronovú rýchlostnú skúšku Mlynky (jazdila sa naposledy pred štyrmi rokmi).

Budeme veľmi radi, keď nás prídete povzbudiť aj osobne. Plánovanie víkendu vám chceme zjednodušiť niekoľkými základnými informáciami:

V piatok podvečer 24.4.2008 sú na pláne štyri rýchlostné skúšky a v sobotu 25.4.2008 počas celého dňa sedem rýchlostných skúšok zaradených do troch sekcií. Divácky obľúbený mestský okruh sa tento rok pôjde iba jeden krát.

Všetky ostatné informácie o súťaži sa dozviete stránke seriálu TEMPUS BECEP RALLY 2008 – majstrovstvá Slovenska www.tempusrally.sk.

Jozef Pisch;img_6952.jpg

Slávnostný štart súťaže:

miesto: štartová rampa, EUROBUS, Šafárikova ul.,Rožňava
dátum: 25.04.2008, pistol, 16:30 hod

Cieľ 1. dňa:
miesto: UP, EUROBUS, Šafárikova ul.,Rožňava
dátum: 25.04.2008, pistol, 21:25 hod

Štart 2. dňa:
dátum: 26.04.2008, sobota, 7:00 hod

Cieľ rally a odovzdávanie cien:
dátum: 26.04.2008, sobota, 17:00 hod




Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri