Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Dohoda o nástupcovi modelu Opel Combo

Monday, 06. 12. 2010 - 14:45, Ivan Václavík   

Dohoda o nástupcovi modelu Opel Combo

Automobilky Fiat a Opel podpísali kontrakt, na základe ktorého bude Fiat od  decembra 2011 dodávať do predajnej siete značky Opel niekoľko verzií modelu, ktorý v ponuke nahradí ľahký úžitkový model Combo. Súčasný Opel Combo totiž vo štvrtom štvrťroku 2011 prestanú vyrábať.

opel-combo65649g.jpg

Nový model na platforme Fiatu Doblo sa bude vyrábať v závode Tofas v tureckej Burse, kde vyrábajú aj Fiat Doblo. Závod  Tofas, ktorý je spoločným podnikom firiem Fiat Group Automobile a Koc Holding Turkey, založili v roku 1968.
Novinka v portfóliu značky Opel - ako derivát Fiatu Doblo - sa na trhu objaví v januári 2012, a to nielen v Európe, ale aj na ďalších trhoch (mimo USA).

opel-combo77235g.jpg

Opel i Vauxhall ponechajú novému modelu tradičný názov Combo, pričom zákazníci si budú môcť vybrať z celej palety verzií a vyhotovení – teda osobné verzie, dodávky alebo len podvozky na prestavbu.

opel-combo65711g.jpg

Konštrukčný a dizajnérsky tím automobilky Opel sa aktívne podieľa na vývoji nového vozidla a špecialisti nemeckej automobilky úzko spolupracujú s vývojovými expertmi automobilky Fiat. Projekt predpokladá, že Opel odoberie v prvom roku (2011) asi 6 000 vozidiel, celkom má byť týmto spôsobom vyrobených pod značkou Opel najmenej 250 000 vozidiel. 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri