Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Do štartu IMPA RALLY BRATISLAVA už len dva týždne

Friday, 10. 07. 2009 - 09:40, Miroslav Majláth   

Do štartu IMPA RALLY BRATISLAVA už len dva týždneDo štartu IMPA RALLY BRATISLAVA, štvrtého podujatia Mediaracing Majstrovstvá Slovenskej republiky v rally 2009 ostávajú už len dva týždne. V zozname došlých prihlášok však už dnes figuruje takmer päťdesiatka prihlásených zo šiestich krajín Európy.


Tibor Szabosi;1t1u3605.jpg

Na prihlásenie do súťaže ostáva posádkam, ktoré majú záujem štartovať v Bratislave už len pár dní, keďže uzávierka prihlášok je už nadchádzajúcu nedeľu 12.júla 2009. Už dnes však vieme, že prítomní diváci si v Bratislave prídu na svoje. V zozname došlých prihlášok už dnes figuruje pätica jazdcov s národnou prioritou, dvojica vozidiel špecifikácie WRC, ale aj trojica vozidiel špecifikácie S2000, ale aj mnoho iných špičkových súťažných vozidiel so šiestich krajín Európy. Navyše v Bratislave sa po druhýkrát v tohtoročnej sezóne predstaví aj Slovenský Rally Pohár.

Ďalšie informácie o IMPA Rally Bratislava ako aj zoznam došlých prihlášok sú zverejnené na oficiálnej internetovej stránke IMPA Rally Bratislava – www.rallyba.sk

tlačové stredisko
IMPA Rally Bratislava






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri