Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Dnes večer pokračuje TCR Digital Cup na Hungaroringu

Monday, 12. 04. 2021 - 14:35, Public relations   

Dnes večer pokračuje TCR Digital Cup na Hungaroringu

Majstrovstvá Slovenska v digitálnom motoršporte pokračujú v pondelok 12. apríla pretekmi automobilov TCR platformy Raceroom Racing Experience na okruhu Hungaroring.

 

1-221.jpg

Pred dvoma týždňami sme v českom moste videli napínavé preteky, v ktorých sa z víťazstva tešili Bence Bánki z tímu Dörr Esports na vozidla Cupra León Competición a v druhej jazde s otočeným poradím prvej desiatky z kvalifikácie na štarte zabodoval naplno Jakub Štofko na Cupre tímu 600 Sim Kecing Racing.

3-138.jpg

Ako líder priebežného poradia so ziskom 40 bodov bude favoritom na víťazstvo aj na Hungaroringu Bence Bánki. Len 4 body na neho stráca Dávid Nemček z tímu ARC Bratislava, Jakub Štofko je v poradí na tretej priečke.

2-187.jpg

Na Hungaroringu čakajú plné štartové pole dva šprinty na 30 minút, štart prvého je na programe hneď po skončení kvalifikácie. Priamy prenos sa začína o 20:30 na YouTube kanáli Digital Motorsport TV a v lokálnej televízii TV Rimava.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri