Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Debut vo Formule 4,...

Thursday, 22. 08. 2019 - 11:23, Public relations   

Debut vo Formule 4,...

Prvé preteky s Formulou 4 pre Patricka Schobera na Veľkej cene Slovenska

Len pred tromi týždňami oslávil Patrick Schober svoje 15. narodeniny, a so získaním rakúskej licencie sa môže zúčastniť pretekov Formuly 4 .

f4patrickschober-1.jpg

Grand Prix Slovenska je o bodoch vo FIA-CEZ, rakúskom šampionáte pretekárskych automobilov a v ESET V4 Cupe.

f4patrickschober-2.jpg

Od svojich 14. narodenín už Patrick Schober jazdí na Formuli. Čiže od 14 rokov je možné získať slovenskú licenciu Junior, ktorú Patrick Schober dostal vďaka svojmu Slovenskému občianstvu. Minulý rok bol Patrick Schober úspešný na Grand Prix Slovenska v triede do 1600 ccm. V roku 2019 jazdí s Formulou König v Histo Cup Austria, kde vedie pred svojím konkurentom.

f4patrickschober-5.jpg

A teraz, Patrick Schober bude sedieť v jednom z najmodernejších pretekárskych automobilov, v ktorých začal svoju kariéru napríklad Mike Schumacher.

f4patrickschober-3.jpg

Patrick Schober samozrejme neprišiel na Slovakia Ring nepripravený. Uskutočnilo sa už niekoľko skúšobných kôl, aby sa dokázalo čeliť konkurencii a zistilo, ako a kde sa môže kvalifikovať.

f4patrickschober-6.jpg

Samozrejme dúfam, že budem v predu, nie v zadu. Pozrime sa, ostatní štartujúci vo Formule 4 už majú s týmto autom viac skúseností,“ hovorí Patrick. Jeho tím a jeho fanúšikovia sú však optimistickí, pretože ak dokáže predviesť rovnaký výkon, s akým ohromuje svojich protivníkov v Histo Cupe, mohol by sa dokonca dostať aj na pódium.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri